لطفا اینو جواب بدین .......آب با سختی صفر یعنی چی؟؟؟؟؟؟ چرا نمیتونم منظورمو برسونم؟؟؟ من فقط میخوام بدونم آبی که سختیش صفر هست باقی پارامتراش مثل نیترا ونیتریت و...............چند؟ آیا سختی آب به نیترات ونیتریت ربط داره یا نه؟ همین.
لطفا اینو جواب بدین .......آب با سختی صفر یعنی چی؟؟؟؟؟؟ چرا نمیتونم منظورمو برسونم؟؟؟ من فقط میخوام بدونم آبی که سختیش صفر هست باقی پارامتراش مثل نیترا ونیتریت و...............چند؟ آیا سختی آب به نیترات ونیتریت ربط داره یا نه؟ همین.
سختی به مقدار کربانتها و بیکربانتهای موجود در آب گفته میشه که هر چه آب سنگین تر باشه یعنی سختیش بالاتر هستش و بلعکس و هیچ ربطی به نیترات و نیتریت نداره
سختی هم دو رنج داریم ، سختی کل که در دستگاههای ro اندازه گیری میشه به عنوان tts وفکر میکنم حد نرمالش باید 100 باشه و سختی بیکربنات که در آب شور اندازه گیری میشه که باید بین 8 الی 12 باشه
شما جمله سختی آب رو تو نت سرچ کنید توضیحات کاملتر رو پیدا میکنید مثلاً این لینک
سختی آب و انواع آن
ممنونم از توضیحاتتون ، الا من کار خوبی انجام دادم که تونستم سختی آبو به صفر برسونم یا اینکه زحمتم الکی بوده و اصلا نیازی به اینکار نبوده؟
خوب اینجوری بازم سوال برام پیش میاد که اگه این تانک آب شور هست پس نمیشه توش تترا نعون و اون گیاه رو نگهداری کرد
بعدش اصلا اثری از لایو راک هم توش نیست
بدبختی خود شخصی که کلیپ رو گذاشته بود هیچ توضیحی نداده
مولی هم شنیدم فقط اون نژاد باله بادبانیش رو میشه کم کم به آب شور اضافه کرددرسته؟
حالا از این مطلب بگذریم یه سوال دیگه هم دارم
برای انجل مونو به ازای هر لیتر آب چقدر باید نمک ریخت؟
راستی مهدی جان ی موضوعیو خدمتتت عرض کنم
ماهی های اب شور روهم میشه ی سریهاشو ک نسبتا مقاومن توی تانک بدون تجهیزات نگه داشت ولی خب مشکل سیفونو ...رو داره
مثلا اسب دریایی رو بدون هیچی دیدم نگه میداشت ی بخاری یه سنگ هوا واب شور
واینکه ماهی گوپی ومولی ماهی های مقاومی هستند نسبت ب نمک
برای همین برای تغذیه ی ماهی های ابشور بکار میرن
من خودم دیدم مولی روکه توی تانک اب شور بود وبرای خودش داشت جلبکای تانکو میخورد
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)