تو خونه قبل مدیاها هست ابری تو این خونم اضافه گذاشتم واسه گرفتنه حبابا و ذرات باقی مانده خیلیم موثر بوده
تو خونه قبل مدیاها هست ابری تو این خونم اضافه گذاشتم واسه گرفتنه حبابا و ذرات باقی مانده خیلیم موثر بوده
شما وقتی میگید به وسیله پدهای خونه واتر پمپ آب شفاف تر میشه یعنی این کثیفیها داره از روی مدیا رد میشه و به خونه واتر پمپ میرسه در نتیجه منفظ های مدیای سامپ بزودی مسدود میشن ، اگه منظورتون این هستش که به وسیله ابر در خونه واتر پمپ از ورود حبابهای ریز به داخل تانک جلوگیری کردید بله حرف شما درسته و من هم ابنکار رو کردم و تقریباً حباب ریز دیگه تو تانک نیست .
دوستان سلام من یه مرجان الگانس دارم قبلا خوب زیر نور باز میشد ولی الان حدودا 20روز میشه وقتی نور رو خاموش میکنم یعنی تو تاریکی باز میشه دلیلش چیه ایا مشکلی براش پیش اومده ایا چیکارش کنم مانند قبل بشه
سلام
اینجوری که نمیشه نظر داد لطفاً شرایط تانک ، پارامترهای آب و سیستم نور رو بگید ولی در کل الگانس ریف حساسی هستش و وقتی تمام شرایط هم نرمال باشه بعد حدود یه سال شروع به خراب شدن میکنه (تجربه آقا مصطفی)
نیتراتم40فسفات0.05
نورهم دوتا متال 20000و140000
دوستان سلام من یه مرجان الگانس دارم قبلا خوب زیر نور باز میشد ولی الان حدودا 20روز میشه وقتی نور رو خاموش میکنم یعنی تو تاریکی باز میشه دلیلش چیه ایا مشکلی براش پیش اومده ایا نیتراتم40فسفات0.05نورهم دوتا متال20هزارو14هزار ویه مهتابی 20هزار کلوین تست سختی ندارم
سلام نیترات یک مقداری بالاس بقیه تست هارو ندارین؟ph , kh ,ca,mg ؟؟
همینطوری که نمیشه گفت دلیلش چیه اما مرجان الگانس به جریان متوسط و نور متوسط نیاز داره البته بهتره در حال حاضر جابجا هم نشه!
این نور ها چند وقته که رو آکواریومه؟
امشب فهمیدم یه فاجعه اتفاق افتاده تو آکواریومم ph آبم با تستر api روی 7.5 ولی با تستر JBL خیال می کردم رو 8.4 واقعا مذخرف ترین تسترا jbl هستند بعد می گم آبه تبخیر شده آکواریوممو من مستقیم از آّّب تصیفه کن بدون اضافه کردن نمک به سامپ اضافه می کردم فکر کنم دلیلش این باشه دوستان خدایی آب شور خیلی حساسیت لازم داره دارم می فروشم آکواریممو دیگه خستم کرده از این همه دقت اگه یه بچه داشتم اینقد بش رسیده بودم الان دانشمند شده بود![]()
سلام دوستان ، کسی از این محصول تا حالا استفاده کرده؟
آیا در طول 7 روز استفاده از این محصول باید اسکیمرم خاموش باشه؟؟؟؟http://up.parsipet.ir/uploads/1381663777161.jpg
سلام دوستان ، کسی از این محصول تا حالا استفاده کرده؟
آیا در طول 7 روز استفاده از این محصول باید اسکیمرم خاموش باشه؟؟؟؟http://up.parsipet.ir/uploads/1381663777161.jpg
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.