سلام.
دوستان ماده من کپل شده و شکمش گرد شده و بالاشو میندازه و مدفوعش هم شله. میشه گفت 4-5 روزی میشه که این وضعو داره.
پر ریزیش تموم شده و جفت گیری ها هم همینطور.
سوال بنده اینه که کی تخم میذاره؟ و اگه نذاره این حالش خطرناکه؟
سلام.
دوستان ماده من کپل شده و شکمش گرد شده و بالاشو میندازه و مدفوعش هم شله. میشه گفت 4-5 روزی میشه که این وضعو داره.
پر ریزیش تموم شده و جفت گیری ها هم همینطور.
سوال بنده اینه که کی تخم میذاره؟ و اگه نذاره این حالش خطرناکه؟
سلام.باید نهایتا بعد سه هفته الی چهار هفته تخم گذاری کنه.خیر خطرناک نیست و همه ی حالات طبیعیه.بهشون کمتر سرک بکشید.میتونید بدون استرس وارد کردن ازش عکس بگیرید بذارید؟
بزودی تخمگذاری میکنه...اصلا طرفش نرید و بهش استرس وارد نکنید
سلام دوستان .. این اولین پست من تو این انجمن هست ..
احتیاج به راهنمایی دوستان با تجربه دارم
امشب (2 ساعت پیش) یه جفت طوطی ملنگو خریدم که جفت هستن . . و تو یه قفس خیلی بزرگ که صاحابش تو حیات خونه واسشون ساخته بود زندگی میکردن ..
وقتی گذاشتمشون تو یه قفس 50 * 60 سانتی اصلا بهش عادت ندارن همش به میله ها میخورن خیلی وحشی هستن .. و بد جور فرار میکنن . ولی همش با همن و جفت هم میشینن .
صاحابش میگفت اینارو یه ساله اورده و تازگیا جفت کردن .. تصمیم گرفتم واسشون قفس بزرگ تو گلخونه خونمون درست کنم ..
شرایط خیلی خوب لوازم بازی درختچه .. خونه و لوازم بازی رنگی و .. . واسشون فراهم میکنم
میشه طوری فهمید اینا واقعا مولد هستن یا نه ؟
یا اینکه میشه ازشون جوجه کشید ؟
راهنمایی خاصی دارید من تجربه کافی ندارم !!
امروز اروم تر شدنهمش چسبیدن به هم ، جفت همدیگه با تعجب به اطراف و به من نگاه میکنن
![]()
سلام دوستان .. این اولین پست من تو این انجمن هست ..
احتیاج به راهنمایی دوستان با تجربه دارم
امشب (2 ساعت پیش) یه جفت طوطی ملنگو خریدم که جفت هستن . . و تو یه قفس خیلی بزرگ که صاحابش تو حیات خونه واسشون ساخته بود زندگی میکردن ..
وقتی گذاشتمشون تو یه قفس 50 * 60 سانتی اصلا بهش عادت ندارن همش به میله ها میخورن خیلی وحشی هستن .. و بد جور فرار میکنن . ولی همش با همن و جفت هم میشینن .
صاحابش میگفت اینارو یه ساله اورده و تازگیا جفت کردن .. تصمیم گرفتم واسشون قفس بزرگ تو گلخونه خونمون درست کنم ..
شرایط خیلی خوب لوازم بازی درختچه .. خونه و لوازم بازی رنگی و .. . واسشون فراهم میکنم
میشه طوری فهمید اینا واقعا مولد هستن یا نه ؟
یا اینکه میشه ازشون جوجه کشید ؟
راهنمایی خاصی دارید من تجربه کافی ندارم !!سلام.خیلی خوش آمدید.
در مورد جفت بودن و سن و سال که باید عکس قرار بدید.
استناد حرف فروشنده برای جفت بودنشون چی بوده؟فیلمی از جفت گیری یا جوجه هاشون دیدید؟
به میله های قفس میخورن و وحشت زده پر میزنن چون به جای جدید منتقل شدن و استرس دارن.بهتره یک جای کم رفت و آمد و دنج براشون در نظر بگیرید که دمای متعادلی داشته باشه.
سلام دوباره . . اینم عکساشون :
اینم یه عکس وقتی ازشون دورم میشم :
چی میشه راجبشون فهمید ؟ !
یه سوال دیگه هم هست ؟ ؟!!؟
چرا ماده من نر رو میترسونه ؟ ! ! این همه تا الان آروم بودن .. . الان مادهه جیغ میزد نره رو میترسوند نره هم میرفت بالا قفس و صدا میزد ولی آروم میشن باز میچسبن به هم و جفت همن و با هم میرن و میان !! این حرکت یعنی چی ؟ ؟ یعنی جفت نیستن ؟ ! !! ؟!
راستی فراموش کردم بگم . .نره هم حرکتا عجیب در میاره سرشو به سمت عقب میاره و به سمت چپ و راست میگردونه !!!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.