سلام به همه
اقا این سایز3و4 برای دیسکس یعنی چند سانت؟
سوال بعدی دیسکس رو چه غذایی بدیم تا سریعتر رشد کنه و رنگش پررنگ تر بشه؟
سلام به همه
اقا این سایز3و4 برای دیسکس یعنی چند سانت؟
سوال بعدی دیسکس رو چه غذایی بدیم تا سریعتر رشد کنه و رنگش پررنگ تر بشه؟
سلام:
هر اینچ رو اگر تقریباً 2.5 سانتیمتر در نظر بگیرید دیسکس 3 الی 4 اینچی میشه به ترتیب 7.5 و 10 سانتیمتر
بهترین غذاهای خشک هم به ترتیب:اسپکتروم-هیکاری-تترا پریما و تترا بیتس کامپلیت-اوشن نیتروژن-نووبیتس-سرا دیسکس می باشد ضمن اینکه این غذاها می بایست در کنار 2 الی 3 وعده دل مخلوط بسته به سایز دیسکس صورت بگیرد.
سلام دوستان
هچ شدن تخم دیسکس در آب با سختی بالا ( اب شهری با tds = 500 و سختی کل 80) امکان پذیر هست ?
باسلام به اساتید و بزرگواران .دیسکس مولد هام رو دارم واگذار میکنم .
یک سوال داشتم از اساتید .
من این دیسکس هارو بمدت یک سال تو اکواریوم 300 لیتری با فیلتر سطلی و مدیاهای زئولیت و سرامیک و پد امونیاک و... نگهداشتم و فوق العاده سرحال و قوی هستن
و الان دارن ب شخصی میفروشم که اکواریوم 180 لیتری دارن و از هیچ دستگاه فیلتراسیونی استفاده نمیکنن . ایا برای مولد هام در دراز مدت مشکلی پیش میاد یا خیر .
در ضمن سیفون روزانه دارند
2 تا دیسکس هستن که مولدن من ازشون دو سری بچه گرفتم .سایز 14 و 12 سانت هستن.چند لیتر سیفون باید انجام بدن ؟؟
و سوال اخرم .
دیسکس ها 16 ساعت با اتوبوس توراه هستن از اصفهان دارم میفرستم مشهد . تو یک ظرف پلاستیکی در دار میزارم که محکم هست و میدم اکواریومی براشون تو نایلون اکسیژن گیری کنه . ایا این مسیر ممکنه باعث صدمه جدی به دیسکس ها بشه ؟از نظر تموم شدن اکسیژن و...
خدمت همه دوستان استاد های عزیز یه سوال داشتم من از وقتی که دیسکس هایم را برای تخم ریزی جدا کرده بودم به علت دیوانه شدن جفت ها انها را باز به اکواریوم اول برگرداندم از وقتی به اکواریوم دیگه انتقال دادم دیگه اصلا هیچ واکنشی به همدیگر نمیدن نمیدانم چیکار کنم بهم کمک کنید
باتشکر
سیفون روزانه حد اقل ۶۰٪
اگر بسته بندی مناسب باشه هیچ اتفاقی نمیفته . دیسکس ها از مالزی تا تهران بیش از ۳۰ ساعت تو پک هستند و چیزی نمیشه
داخل اتوبوس بگید بزارن که نه خیلی گرم بشه و نه خیلی سرد
صبر کنید . همین
کیفیت آب + تغذیه تاثیر گذاره .
دور از استرس باشن
ویرایش توسط بابک آژیده : 20th September 2013 در ساعت 01:57 PM
سلام
من یک جفت رد ملون دارم که بعد از انتقال به تانک تکثیر 6 ماه منتظر شدم ولی تخم نریختن از دو روز پیش که مجدد منتقلشون کردم به تانک اصلی مدام برای هم میرقصند و رفتن یه گوشه دارند تمیز میکنند
به نظر شما چه مشکلی وجود داشته که توی تانک تکثیر نسبت به هم هیچ عکس العملی نداشتند و الان ...؟
مجدد به تانک تکثیر منتقلشون کنم ؟
ممنونم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)