متوجه نشدم اون 6 قطره طبق چیزه درج شده روی محصوله یه من در آوردیه؟
متوجه نشدم اون 6 قطره طبق چیزه درج شده روی محصوله یه من در آوردیه؟
من کود مایعم مولتی مارک برایتول هستش که توی 250 لیتر آب 6 قطره میریزم
سلام دوستان ميخواستم بدونم بين لوچ دلقك و شارك دم قرمز كدوم بيشتر به گياه طبيعي آسيب ميرسونه...
نه به نظر من لوچ دلقک و کریدرس خیلی برای اکواریم گیاهی خوبن
کریدروس جلبک های رو گیاهان رو میخوره که نور بهتر میرسه بهشون دلقکم زمین رو شخم میزنم که اینم خیلی خوبه من از این دوتا تو اکواریومم امتحان کردم عالی بود ولی از شارک راضی نبودم کادو دادم به دوستم![]()
سلام به دوستان گرامی
من متاسفانه تمام ماهیان آب شورم رو در مسافرت تابستان از دست دادم و در تانکم فقط چنتا ریف هستش
امشب علاقه مند شدم تغییر سیستم بدم و پلنتش کنم
ابعاد تانک من 110 طول و 60 عرض و به ارتفاع 70 هستش که میشه به خاطر عرض زیادش در عقب تانک یه سامپ داخلی ساخت و سامپ اصلی رو جمع کرد
حالا چند تا سوال دارم
اول چقدر هزینه راه اندازی میشه ؟
آیا از تمام مکملها که در قسمت کودها بود باید حتماً استفاده بشه ؟
گردش آب به سامپ قانون خاصی در آکواریوم گیاهی داره ؟
و اگر راهنمایی دارید انجام بدید ممنون میشم
اینم عکس تانکم
![]()
سلام جناب نوروزی .. خوشحالم که به جمع پلنت بازا می پیوندید ..
ارتفاع تانکتون وحشتناک زیاده .. اما خب میشه یه کاریش کرد ..
سامپ رو به این خاطر نمیزارن چون تلاطم زیادی بوجود میاره و در اثر اون
گاز دی اکسید همش میپره ..
هزینه راه اندازی هم از 500 تومان به بالا میشه .. زیر این رقم یه چیز نامعلومی در میاد..
در مورد کود هم شما کود مولتی و آهن رو هم تهیه کنید کافیه ..
شما با 45 سانت عرض و 110 طول تقریبا 400 تومان فقط پول بستر میشه .. اونم از نوع معمولی فقط..
ممنون دوست عزیز
منظور شما این بود که سامپ داخلی هم نزنم ؟
تو این مطالبی که خوندم کود بستر جی بی ال فکر کنم از بقیه بهتر بود و چون مشهد هم نمایندگی داره میشه کودش رو سفارش داد ، ترجیح میدم با لوازم خوب کار کنم تا بعد به مشکل نخورم حتی اگه راه اندازی تانک تا عید طول بکشه و پولش خورده خورده جمع بشه
ارتفاع تانک رو باید کم کنم یا از پایین بستر رو بیارم بالا ؟
دستکاری در خود تانک دردسر داره ، خانمم هم کلاً با به هم ریختن خونه در حد تیم ملی مقابله میکنه یه طوری نشه بی خانمان بشم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)