اینم تاپیک تشخیص جنسیت دیسکس از روی علائم ظاهری
http://www.parsipet.ir/thread11217.html
سلام
من میخوام به آکواریوم دیسکسهام تعدادی کت فیش اضافه کنم
کت فیشها در تانک عمومی همراه با ماهیان گوشتخوار هستند. هیچ علامت بیماری در کت فیشها و سایر ماهیا ندیده ام.
آیا چنین ریسکی بکنم؟
سپاس.
سلام
سایز دیسکس مولد تاثیری در نسل بعدی داره ؟
مثلا از دیسکس 4 اینچی بچه هایی با کیفیت بالا نمیشه گرفت ؟
ممنونم
تکثیر کنندگان معروف دیسکس در دنیا معمولا از بزرگ ترین و قوی ترین دیسکس ها برای تکثیر استفاده میکنند .
در واقع تو ایران کسی برنامه ریزی برای این کار نمیکنه . یه مشت دیسکس میخرن و تو گله نگهداری میکنند تا بر اساس بخت و اقبال جفتی از توش در بیاد . فارم های تکثیر دیسکس معروف در مالزی دیسکس های مولد رو با وسواس از سنین بسیار پایین انتخاب میکنند و فقط زمانی در شرایط جفت یابی قرارشون میدن که در سن زیر یک سال به حد اکثر سایز ممکن یا حد اقل ۵ اینچ تمام رسیده باشند .
دیسکس های مولد قوی تر ، درشت تر ، خوش استایل تر و سالم تر مسلما بچه های بهتری خواهند داشت
چنین تشخیصی اصلا ممکن نیست . من الان دیسکس هایی دارم که در کنار والدین خودشون قرار دارن و حتی با نسل قبلیشون جفت گیری می کنند شما اصلا قادر به تشخیصشون نیستید . دیسکس چین و چروک روی صورت و سفید شدن مو نداره که بتونید سنش رو تشخیص بدید . استیل دیسکس هم سالها به یک شکل باقی می مونه تا اینکه خیلی ضعیف بشه که معمولا در آکوارویوم به ندرت و حتی شاید گفت کم نظیر ممکنه که دیسکس به صورت طبیعی و بدون بیماری بمیره .
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)