دوره مست بودن نر چقدر طول میکشه تو این مدت فقط باید برای تعویض آب و غذا بهش نزدیک شد؟
دوره مست بودن نر چقدر طول میکشه تو این مدت فقط باید برای تعویض آب و غذا بهش نزدیک شد؟
سلام عرض شد.1 سوال : آيا به جز جوانه گندم از جوانه هاي ديگه هم مي شه استفاده كرد؟ جوانه ماش چطور؟مقدا مصرف درهفته و در دوران جفت گيري مناسب هست ؟با تشكر و ممنون از دوستان
سلام
وقتی نر مست هست معمولا ماده مست آماده براش تهیه میکنن اکثرا
ولی این دوره ممکنه حدود یکی دوماه طول بکشه و گذرا هست
باید غذاییش سرد و متعادل باشه تا بیشتر بهش فشار نیاد
اگر رام باشه یکم عصبی و پرخاشگر میشه ولی وحشی نمیشه
سلام
بله همه جوانه ها بخصوص ماش و شبدر خوب هستن و بستگی به ذائقه پرندتون داره
جوانه گندم رو هفته ای 3 بار برای آماده سازی جفت و 10 روز یکبار برای سایر مواقع و عروس تک استفاده میشه
سلام
عکس هایی که میزارم مال یک عروس هلندی است.
از شما دوستان درخواست دارم که بگید نر یا ماده است؟وسنش چقدراست؟ایا بالغ شده؟چند میرازد؟
http://upload.tehran98.com/upme/uplo...547e959ce2.jpg
http://upload.tehran98.com/upme/uplo...2ed01d9161.jpg
سلام چه رزیم غذایی برا جفن عروس هام بزارم که زود تخم کنن ذیگه دارم دیونه میشم 1/5 گذشت ئلی خبری از جفت گیری نیست !!
ممکن هست پیر شده باشن دیگه تخم نمی زارند؟؟
سلام اگر فکر میکنی مشکل فقط تغذیست موارد زیز:
ارزن وکتون به نسبت یک به چهار
هفت تخم هفته ای دوبار
انواع سبزیجات ومیوه جات مجاز هفته ای دوبار
جوانه ها یک روز درمیون مخصوصا جوانه ی ماش
سفیده ی تخم مرغ هم هفته ای دوبار
سنگ کف دریا وبلوک معدنی هم که همیشه تو قفس هست
این روند باید تا گذاشتن اولین تخم ادامه داشته باشه وهمیشگی نیست
اگر از قطره هایی مثل توتال تابرنیل وآد سه ای تابرنیل هم بتونید استفاده کنید عالی میشه وانشالله نتیجه ی دلخواهتون رو میگیرید.صبر داشته باشید من الان چندجفت مولد خریدم با اینکه مطمئنم مولدن بع از گذاشت نزدیک دوماه هنوز هیچ خبری نیست پس زیاد نگران نباش وصبور یاش
من این جفتو 1/5 سال خریدم اصلا تا الان فکر تخم گذاری هم نیستن از انجایی خریدم حتی تخم هاشونم نشونم داد ولی نمیدونم امدن خانه ما تخم بدون نطفه ام نذاشتن!!!!!!
راهی هست که بشه جنسیت جوجه عروس رو تشخیص داد؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)