از اونیکس خرید نکنید که ماهی هاش اصلا غذا خور نمیشن و میمیرن
محصولاتی هم که داره همه تاریخ مصرف گذشته هستند به همین دلیل ارزون تر از همه جاس
از اونیکس خرید نکنید که ماهی هاش اصلا غذا خور نمیشن و میمیرن
محصولاتی هم که داره همه تاریخ مصرف گذشته هستند به همین دلیل ارزون تر از همه جاس
دوستان میخوام فرشته بلوفیس یا امپراطور بگیرم به نظرتون ماهی مقاومی هست یا این هزینه رو روی یلو تانگ انجام بدم کدوم بهتر دوستان لطفا تجربیاتشون رو در اختیارم قرار بدن چون تجربه رو تجربه کردن خطاست
دوستان از دریای ابی هم خرید نکنید من 2بار خریدم هربار قلابی در امد
این میگو پیستول که زیر شنها لونه میساز خطرناک چون نا ماهی از نزدیکش رد میشه فرار میکنه میره زیر سنگها
پیستول فکر نمیکنم به ماهی صدمه بزنه ولی شن زیر لایوراگ رو برای لونه سازی خالی میکنه که امکان ریزش لایوراگ هست و شب هم با اون بازوی بزرگش ایجاد صدا میکنه صدای تق تق![]()
محصولات رو میشه تاریخش رو دید و خرید مشکلی نیست ولی غذا نخوردن ماهی فکر نمیکنم ربطی به فروشنده داشته باشه که ماهی های یه اکواریومی غذا خور بشن یا نشن. کلی بگم برای خرید باید هم چشمتون رو باز کنید هم وقت بزارید .هر کدوم نباشه سرتون کلاه میره من خودم یه بار سرم کلاه رفته چون عجله داشتم وقت نشد نواب رو بگردم فقط خرید کردم . مقصرم خودم بودم![]()
اگه تانکتون تانک ریف هست و حجمش هم بالاس که یلوتانگ جرح آرم خوب و مقومیه!
ولی اگه میخاید یه ماهی زیبا تو تانک فیش انلی داشته باشید من پیش نهاد می کنم مجستیک بگیرید! واقعا زیبایش خیره کنندس ماهی خیلی بد قلقی هم نیست!
به نظر من زیاد قشنگ نیست از کی بگیم خرید نکنید و از کی خرید بکنید جو خوبی رو درست نمیکنه
اگر از جایی یا از بار یه مغازه ای راضی هستین اون رو معرفی کنید خودش بهترین کاره گرچند نظرات میتونه متفاوت باشه
سلام
کسی از دوستان گیاه واسه ریفریجیم داره قیمت بده و بفرسته
ممنون میشم
سلام و عرض خسته نباشید به دوستان فروم پارسی پت دوستان یکی از ماهیام که فرشته قرانی باشه مریض شده یکی از چشمهاش داره سفید میشه و باله های کناریشم حالت خوردگی پیدا کردن برای درمانش چه راهیو پیشنهاد می دین
با سلام
میخواستم بدونم از بین این محصولات شرکت برایت ول کدوم یکیشون بهتره (برای بالا بردن kh و جبران مصرف اون در تانک)
ELEMENTAL KALK+2 ALKALIN8.3
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.