سلام.اگر ممکنه یک عکس از مدفوعش قرار بدید.پرهای اطراف مقعدش تغییری نداشته؟مثلا ریخته باشه یا کم شده باشه.سلام آقا اسكندري
بي زحمت يه توضيح در مورد تو لك رفتن عروس ميدين؟
اين عروس ما حدودا 4 روزه اعصاب نداره همش به ما حمله ميكنه
يك دقيقه خوبه مياد خودشو لوس ميكنه اما يه دفعه عصبي ميشه همش هيس هيس ميكنه و ما رو گاز ميگره
غذا زياد ميخوره اما فضلش خيلي كمه ممكنه انگل روده اي داشته باشه؟
دور چشم هاش هم پراش كه ريخت هنوز در نيومده اما كاكلش پراش در اومده
پرنده ای که حالت عصبی داره توی لک نرفته داره به بلوغ نزدیک میشه.
اگر زمان توی لک رفتن باشه پرنده یک مقدار بی حال و حوصله میشه و معمولا کز میکنه یک گوشه میشینهو نسبت به جفت خودش هم بی تفاوت میشه.بیشتر پف میکنه و چرت میزنه و بعد از چند روز هم معمولا شروع به پرریزی میکنه.پرنده ی شما چون جوجه هست الان وقت توی لک رفتنش نیست و احتمالا میخواد پرریزی کنه.
سلام
امروز متوجه شدم که پای چپ جوجه عروس هلندی شکل غیر معمولی گرفته لطفا راهنمائیم کنید که چیکار کنم
11 روزه هستش
عکس ها جوجه
![]()
آنوقت این پرنده به من عادت کرده راحت جفت میخوره؟باید تصمیم بگیرید.اگر قصدتون رام کردن هست باید یک جوجه ی تازه دون خور شده تهیه کنید و ابتدا رام و بعد تربیتش کنید و نهایتا بعد از یکسال براش جفت تهیه کنید تا ایشالا جفت بخوره و جوجه هم بده.اما اگر میخواید از اول جوجه بگیرید بهتره قید رام کردن رو بزنید و یک جفت مولد تهیه کنید.
این عروس من بعد یه هفته هنوز گاز میگیره
خیلی وقتا ارومه و راحت روی دست میاد ولی مثلا بره روی شونه دیگه پایین نمیاد و گاز میگیره
خودش میاد روی پام میشینه ولی دست میگیرم بیاد روی دستم نمیاد
چطور باید رامش کنم؟
واقعا ممنونم از راهنمایی های شما.شرمنده سوالاتم زیاد شده.منظورتون از قطره همون اد هستش؟چه سبزیجاتی رو باید بدم؟
بله قطره ی آ د سه ای رو عرض کردم.از جوانه گندم،سبزی جعفری،هویج رنده شده،کاهو تکه های کوچک هفته ای دوبار هرکدوم و سفیده تخم مرغ یکبار حتما استفاده کنید.سنگ کف دریا هم فراموش نشه.
سلام.مدفوعش و تغذیش چطوره؟این چند روز ندیدید که پر کف قفس افتاده باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.