سلام مدفوع چجروی لز رو فرش پاک می کنید؟
سلام مدفوع چجروی لز رو فرش پاک می کنید؟
سلام
عروسم خیلی جیغ وداد میکنه جیغش وقتی بیشترمیشه که یا موبایل یا تلویزیون یا یک آهنگی گوش بدم چیکارمیتونم بکنم تا صداش کم بشه.
با سلام.دوستان من این قطره که تایوانی هست رو به عنوان قطره adce برای جفت عروسام گرفتم و میخواستم ببینم درست گرفتم.فروشنده عروسامو دید و گفت یک روز در میون 5 قطره در اب بریزم.کیخواستم ببینم درستی همین قطره؟
![]()
ممنون از دوستان عزيز كه من رو راهنمايي مي كنن.جناب اسكندري هنوز هم اين موضوع ادامه داره ماده هي خودش رو پايين ميده و صدا در مي آره و مي ره پهلوي نر و نر هم محلش نمي زاره و مي ره جاي ديگه .؟چكار بايد انجام بدم؟
طبق فرمايش شما هر روز شاهدونه و كافيشه به ظرف ارزن و كتون اضافه كنم ؟ سفيده تخم مرغ هم كه فرموديد گذاشتم ولي ماده چند تا نوك زد ديگه نخورد.(البته من يك كمي پوسته تخم ريز هم ريز كردم روش ريختم).
نر هم خيلي با غذا هاي ديگه روي خوش نشون نمي ده فقط ارزن و كتون مي خوره و عشقش فقط تخمه و شاهدونه است . نرم خيلي از وقت ها صر و صدا مي كنه و جلوي قفس هي اين طرف اون طرف مي ره انگار مي گه من رو بيارين بيرون . خانمم با دست بهش تخمه و شاهدونه ميده خيلي دوست داره .دوستان مي گن كه هنوز نر آماده نيست، آخه خيلي چيغ و داد مي كنه و چند جور مي خونه و روي چ.ب اين طرف اون طرف مي ره و هي بال هاشون باز مي كنه و مي بنده البته چند روزيه كه صداش و اين طرف اون طرف رفتنش كمتر شده.
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)