بابک جان سلام و صبحتون بخیر
اگه من بخوام آرتمیای زنده رو ویتامینه بکنم و همراه با دارم استفاده بکنم باید از چی استفاده بکنم ؟
موضوع نجات همون دیسکس قرمز مریضی بود که بهت گفته بودم
ممنون
بابک جان سلام و صبحتون بخیر
اگه من بخوام آرتمیای زنده رو ویتامینه بکنم و همراه با دارم استفاده بکنم باید از چی استفاده بکنم ؟
موضوع نجات همون دیسکس قرمز مریضی بود که بهت گفته بودم
ممنون
سلام:
کلا استفاده از دارو به همراه ویتامین توصیه نمیشه و اگر دقت کرده باشید اغلب برندهای معروفم توصیه کردند که بعد از اتمام درمان از ویتامینهای همون شرکت استفاده بشه البته بعد از درمان .من تنها داروئی که دیدم درونش هم دارو هست و هم ویتامین. آزو آنتی اندو پارازیت هست که شامل لوامیزول و مبندازول و مترونیدازول و ویتامین B complex هست (البته اگر داروی دیگری هم میشناسید معرفی کنید شاید من ندیدم من فقط داروی مذکور رو دیدم که همچنین خصوصیاتی داره) ولی به هر حال چون ارتمیا میزان کمی میتونه با خودش به همراه داشته باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد و میتونه به همون طریقی که دارو به ارتمیا اضافه میشه اضافه بشه
ویرایش توسط B@B@K : 27th August 2013 در ساعت 09:50 AM
سلام . میخوام بچه دیسکس ها رو که یک ماهشونه از پدر و مادرشون به وسیله یک توری پلاستیکی جدا کنم .
برای این کار توری رو تو عرض اکواریوم قرار دادم و جداشون کردم ولی بچه ها از فاصله خیلی کم بین توری و شیشه اکواریوم میرن پیش پدر و مادر !!
چطور میتونم این فاصله خیلی کم بین توری و شیشه اکواریوم رو کیپ کنم طوری که نتونن رد شن ؟؟؟
سنگ گذاشتم نشد بازم یک درزی لا شیشه و توری پیدا میکنن میان بیرون.
مادرشون بشون حمله میکنه باید حتما یک فاصله بدم.
سلام
آیا اگر در 1 وعده بیش از اندازه به دیسکس غذای گرانولی بدیم بعد از مصرف به دلیل افزایش حجم غذا در شکم ماهی مشکل ایجاد میشه؟
در مورد دل چطور اگه بیش از حد بخوره مشکل پیش میاد؟
سپاس
سلام
گرانول بهتره قبل از مصرف چند دقیقه در آب خیسانده بشه. معمولن خود ماهیها به مقداری که توانایی جذب آنرا داشته باشند غذا میخورند و الباقی غذا در کف تانک باقی خواهد ماند. اگر در مواردی ماهی دچار پرخوری شد جای نگرانی نیست و با حذف یک یا چند وعده غذایی مشکل برطرف خواهد شد.
این موضوع در مورد دل هم صدق میکنه .
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان.دوستان میخواستم بدون اگر در وعده غذای دیسکس بخوام از کرمهای خاکی که تکثیر در جعبه می باشند استفاده کنم باید چیکار کنم؟
(منظور م احتنیاج به ضد عفونی یا کار دیگر قبل از دادن داره یا نه؟.) با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)