سلام فکر می کنم خوندن مطالب زیر کمکتون بکنه . موفق باشید
http://www.parsipet.ir/thread11713.html
سلام فکر می کنم خوندن مطالب زیر کمکتون بکنه . موفق باشید
http://www.parsipet.ir/thread11713.html
سلام ممنونم از راهنماییتون مطالب واقعا بی نظیری هست
اما از نشانه های بیماری فقط سوراخ سر رو دارن که خیلی ریزتر از عکسها هست دور پوزشون هم داره+ یکیشون که ی مقداری کوچکتر و ضعیفتر ار بقییه هست
من شک دارم کدوم بیماری باشه و از کدارو برای درمان قطعی استفاده کنم
داخل سامپ مقدار زیادی زغال اکتیو هست برشون دارم؟بوی اکواریومو چیکار کنم؟
در باره غذا هم کمکم کنید سپاسگزارم . دل گوساله +فلفل دلمه و سیر و ی مقداری تترا پیریما قتیش کردم از لحاظ ویتامینها چیا اضافش کنم که دگ کمبودی نداشته باشن ؟
خیلی خیلی دوستون دارم
اقای رضایی عزیز تو یکی دگه از تانکهام یه دیسکس لئوپارد اسنک اسکین بولداگ دارم که 5 انچی باشه اگه اشتباه نکم
چون همش با سر شنا میکنه و اون حالت شنا کردنش فکر میکنم کیسه هواش به مشکل بر خورده راهی برای درمان داره ایا؟
لطف بزرگی بهم میکنید اگه کمکم کنید.
از تمام مسئولین مچکرم و دوستون دارم
سلام :
با اجازه از دکتر رضایی
دوست عزیز تمام کربن اکتیو هارو از سامپ بیرون بیارید چون اصلا لزومی به استفاده از آن نیست مگر شرایط خاص خودش. در بعضی جاها ذکر شده که یکی از عوامل ایجاد سوراخ در سر استفاده زیاد از همین کربن اکتیو هست شما از سرا فیشتامین یا اتویتول جی بی ال یا ویتا دیسکس شرکت ریور تون میتونید استفاده کنید
سلام اگر تشخیصتون صحیح باشه به تاپیک زیر توجه نمایید
http://www.parsipet.ir/thread619.html
سلام اقای اژیده با تشکر از پاسخ کاملتون متاسفانه این بار قضیه ظاهرا خیلی پیچیده شده .نمیدونم ترکیب دو بیماری هست یا یک بیماری هست ک باعث این طلفات داره میشه.
من از 29 ماه قبل که پاسخ دادین دما رو به 32 بردم و درمان رو با کنتراسپات که حاوی فرمالین هست که گفتید شروع کردم داروی پرازی کوانتل هم دوز ضعیفی ریختم .نمک هم ب ازای 20 لیتر یک قاشق ریختم. روزانه هم کمی سیفون سبک داشتم و دوز دارو رو تکرار میکردم.
مراحل تاثیر دارو رو میگم شاید بتونه بیشتر کمک کنه.
30 ام ماه 3 تا ازبچه ها مردن ولی اون دسته 10 تایی که کف بیحال بودن بهتر شدن و شنا میکردن
1 ام علایم خارش دیگه دیده نشد هر چند یکی دیگشونم از دست رفت.
2 وم ماه ظاهرا همگی درمان شده بودن و ب خوبی و با اشتها غذا میخوردن ولی ب طور ناگهانی یک دیگه از بچه دیگه مرد ولی اینبار با یک علامت جدید که چشمش باد کرده بود .متاسفانه عکسی ندارم ازش
3 وم ماه چندتا از بچه ها نه همشون! حدود 5 تاشون علایم خارش تو قسمت چشم دارن شاید هم ابشش دوباره پیدا کردن و با شیشه خودشونو میخارونن یا خودشونو با پدرشون میخوارونن یا کف اکواریوم و کمی بی اشتها شدن و همینطور بی قرار .معمولا گوشه بالای اکواریوم نزدیک سطح اب وای میسن و یا موقع پر تحرکی خارش دارن.
بعد از همین علایم یکیشون چشمش رو از دست داد. عکس تهیه کردم .
ماهی تو عکس زنده و سرحاله و شنا میکنه و تعادل داره و هر دو یک ماهی هستن پشت و روی سکه
![]()
سلام
این ماهی شبیه سورم هست تا دیسکس!
دفرمه شدن بدنش نشانه تغذیه بد و قدیمی و مزمن بودن بیماریشه
اگر فکر میکنید درمان با فرمالین جواب داده نسبتا و کمی بهبود پیدا کرده وضعشون این بار از فرمالین خالص استفاده کنید نا کنترا اسپات . در ضمن استفاده همزمانش با پرازیکوانتل هم اشتباه محض بود که مرتکبش شدید!
به هر حال این دیسکس ها احتمالا بسیار ضعیف شدند و زنده بمونن هم بسیار داغون خواهند بود!
موفق باشید
غذا دو نوع تترا المانی بشون میدن برای بچه ها این غذا خوب نیست؟
به نظرم فرمالین اگه قرار بود جواب بده که بعد 5 روز دورش علایم خارش و ... نباید داشته باشن . به هر حال فکر کنم بهترین کار اینه که والدینشون جدا کنم که اونا مریض نشن چون میخوام چند وقت دیگه کل اکواریوم بفروشم بره .
شما از آرتمیای زنده و دل برای تغذیه استفاده کنید . ضمنا درمان با فرمالین رو ادامه بدید . من نمی دونم چرا این همه بیماری شامل ماهیهای شما میشه . نسبت به رعایت مسائل بهداشتی در تکثیر خیلی باید دقت بشه . دلیل اصلی بیماریها ورود بیماریها از آلودگی ها به تانک هست .
عرض سلام و ادب خدمت تمام اساتید و دوستان عزیز
حدود یک ماهی میشه که یک دیسکس قرمز حدود 4 اینچ از یک دوست که در شرایط بدی نگهداری میشد گرفتم که به هیچ نوع غذایی واکنش نشان نمیده و درمانو چون قبلا نتیجه گرفته بودم اینبار هم با متیلن بلو درمان کردم ولی نتیجه نداد و به توصیه و مشورت با بابک عزیز ماهیو برای مدتی از دارو خارج کردم و الان فقط آرتمیای زنده ی آماده میخوره ، قبل از آرتمیا شکمش خیلی جمع شده بود ولی الان بهتر شده ولی در کل هیچ علائمی دال بر بیماری نداره بجز نخوردن غذا که فکر میکنم از روده باشه ، لطفا جهت شروع درمان مجدد منو کامل راهنمایی بفرمایید
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)