سلام ی سوال فوری داشتم. می خواستم بپرسم دلیل قرمز شدن محل اتصال باله های ( دم و باله های بالای بدن ماهی ) ماهی چیه؟ و یکی از ماهی هام هم باله و دم و هم قسمت بالای بدنش که قرمزه زیاد حرکت نمی کنه (به سختی ، با زحمت زیاد) لطفا پاسخ بدید منتظرم ممنون
سلام ی سوال فوری داشتم. می خواستم بپرسم دلیل قرمز شدن محل اتصال باله های ( دم و باله های بالای بدن ماهی ) ماهی چیه؟ و یکی از ماهی هام هم باله و دم و هم قسمت بالای بدنش که قرمزه زیاد حرکت نمی کنه (به سختی ، با زحمت زیاد) لطفا پاسخ بدید منتظرم ممنون
سلام دوست عزیز:
در مورد پارامترهای آب اگر توضیح میدادید و عکس میزاشتید بهتر میتونستیم کمک کنیم این مورد عوامل زیادی میتونه داشته باشه از بالا بودن میزان آمونیاک و نیتریت و نیترات تا وجود بیماریهایی که عامل باکتریایی وغیره دارند اگر سایر موارد از قبیل پارامترهای آب درست بود معمولا با تترا سایکلین درمان میشوند 250میلیگرم در 37.8لیتر بمدت 7روز و هرروز سیفون 100درصدی داشته باشید
ویرایش توسط B@B@K : 6th July 2013 در ساعت 10:57 PM
ممنون دوست خوبم: درجه آب بین 30 تا 32 هستش- از نظر هوادهی که مشکلی ندارن هم فیلتر دارن و هم پمپ کار میکنه - از نظر تمیز هم تمیزه - در ضمن ی گربه هم دارم که شیشه رو تمیز میکنه - سعی می کنم هر چه سریعتر عکسی از ماهیم که این مشکل رو داره بگیرم و بزارم تا ببینیش ممنون
دوست عزیز از ظاهر آب نمیشه پی به خوب بودن اون بردباید پارامترها ی اون با کیت های سنجش اندازه گیری بشه در ضمن دمای 32برای برخی گونه های ماهی زیاد هست
ویرایش توسط B@B@K : 7th July 2013 در ساعت 05:50 PM
سلام..خیلی فوریه.....روی بدن ماهی پرتم لکه های قرمز زده..بی حال شده..کمک کنیییییییییید....فیلتر و پمپ دارن ، هیچیشم نبود یهو اینجوری شد..نمی خوام بمیرهچیکار کنم؟ همه جای بدنش دونه های قرمز زده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.