آقا شما اول عکس بذار ببینیم واقعا عروسه یانهدوستان عزيز من امروز ميخوام بروم اون عروس ها رو بخرم فقط يه كمك كنيد تا ضرر نكنم//// يكيشون تاجش خيلي كوچيكه انگار تاج نداره كه اين عروس از اون يكي كه تاجش سالمه خوشگل تره... حالا اين رو بخرم تاجش بعدا در مياد يا اينكه اون يكي كه تاجش كامل هست رو بخرم؟..حالا كه اينا سرتاپا فقط سبز هستن چجوري جنسيتشون رو ميشه فهميد؟ 350 قيمت خوبي هست؟ دستي هم هستنبعد اگر عروس بودن بخر.من مطمئن نیستم عروس باشن آخه تا حالا حتی توفروم های خارجی هم حتی یک مورد سبز رنگ ندیدم!
دوست عزيز عروس بود مطمعنم حالا امروز ميرم ميخرمش خودم هم تمام فروم هاي خارجي رو گشتم همچين چيزي نديدم راستي حتي صورتشون هم رنگ مجزا نداره
نیلوفر خانم احیانا پر ریزیش شروع نشده که دستتون به پرهایی که میخوان دربیاد بخوره ودردش بگیره؟از غذاهای گرم ومحرک که توی تغذیش استفاده نمیکنید؟طوطی عروسم چند روزه پرخاشگر شده
نمیزاره مثل قبل نازش کنم و همش میخواد نوک بگیره
با وجود این که همیشه تو خونه آزاده در قفس همیشه بازه
چرا رفتارش تغییر کرده؟
وقتی پرخاشگری میکنه چیکار کنم بهتره؟
دستم و نمیکشم عقب.. تا وقتی که خیلی درد نگیره میزارم نوک بزنه
یه جا خونده بودم وقتی نوک میزنه آروم به نوکش ضربه بزنم
اما این کار بدتر عصبیش میکنه و اون کار و بدتر انجام میده
پرهاش چربه؟نمیخواد یکم با اب تمیزش کنم؟؟؟؟؟؟؟
فقط اب میخوره.. غذا خیلی کم بزور ارزن میگیرم جلو دهنش میخوره....
تو ابش انتی بیوتیک هست.![]()
نه ببينيد سبز كه همرنگ ملنگو باشه نبود ..رنگش نميدونم يجوري بين يشمي يا مثلا زيتوني بود و صورتش هم همينطور...حالا اون ديگه رفت ايني كه عكسش رو گذاشتم سنش خوبه بخرم؟300 تومن گفت اين يكي زير يك سالشه..جلوش كه رفتم اصلا نميترسيد و آروم بود
ن 8ماه تا یکسالش باید باشه.این پرنده نهایتا200می ارزهبنظرم بی
ن 8ماه تا یکسالش باید باشه.این پرنده نهایتا200می ارزهبنظرم بی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.