دوستان با سلام
بعد از تست مجداد که پستهای قبلی گفتم یه سیفون زدم بعد از اون 4 تا ماهی کرومیس سبز و آبی خریدم تو اک
انداخنم الان بعد از 8 روز هر چهارتا انها سالم و غذا خور شدن خوبم هم غذا میخورن به جز یکی که با ریختن مولتی ویتامین
به اک وضعیت اونم تو این چند روز خوب بوده به نظر شما الان وضعیت اک من ok هست تا ماهی جدید بندازم ممنونم از راهنمای شما.
(با سلام به دوست خوبم اقای بهمنش راستی از اون محصولات چند تا قلم از اجناسش رو تهیه کردم که تا الان از همه انها راضیم مخصوصا از محلول که برای قرمز کردن صخره ها هست تو این مدت کم خوب داره جواب میده انشاالله بقیه محصولاتش رو تهیه کردم به شما جواب میدم.)
سلام دوستان
من یکساله اکواریومم راه افتاده و داخلش یه جفت دامسل 3 خال یه جفت دامسل زندانی و دلقک پینک و تومیتو و کلارکی و یه جراح قهوه ای دارم
اگر بخام ماهی جدیدی اضافه کنم راهی هست که این ماهی ها بهش صدمه نزنند ?
سلام دوستان من برای میخوام سیستم نوری بخرم به نظر شما ledاستفاده کنم یا مهتابی t8من نمیتونم از متال استفاده کنم شما چی پیشنهاد میکنید
با سلام.بله شما میتونی در صوریتی که یا ماهی که خرید میکنید از جسه ماهاتون بزرگتر بخرین یا اگر هم کوچتر خریدین تا 4 یا 5 روز اون رو در تور زایشگاه نگه دارین تا ماهیها به بودنش عادت کنن
سلام.دوست عزیز شما اندازه و عمق اکواریم رو معرفی کن که بهتر بشه راهنمایی کرد.مثلا اگر عمق اکواریم 50 باشه نیازی به متال نیست و با اکتنیک هم میشه به شرایط مطلوب برسین.
دوستان 6تا پادر بلو یک بندی گرفتم.....فعلا دوتاشون مرد![]()
سلام دوستان، دو تا سوال دارم، اول اینکه وقتی من از ازنایزر استفاده میکنم پس دیگه میشه ماهیهارو بعد از خرید قرنطینه نکنم ومستقیم به تانک اصلی بندازم ؟(چون واقعا جامو تنگ کرده) و دومین سوال اینکه این ازنایزر به رفیجیومم آسیبی نمیرسونه؟ لطفا فرمول استفاده از دز ازنایزرو هم بگین ، میخوام کلا بدونم دزاشو.......ممنونم
سلام
برای از بین بردن انگلها حتماً باید ازن به انگلها و عوامل بیماریزا برخورد کنه تا بتونه اونها رو اکسید کنه و از بین ببره و برای پیشگیری خوبه نه درمان ، اگه ماهیه بیماری وارد آکواریوم کنید ازن تاثیر چندانی در درمان اون نداره و وقتی ازنایزر خاموشه احتمال سرایت بیماری به بقیه ماهیها رو درگیر کنه زیاده و به ریسکش به نظر من نمیرزه
ازن اگر به صورت اور دوز استفاده بشه برای تمام موجودات زنده خطرناکه و اگر از روی اصول باشه مشکلی نداره
ازنایزر یه جدولی داشت که پیداش کنم براتون میزارم
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)