خواهشا به سوالی که من پرسیده ام در صفحه 518 جواب بدید.مرسییییییی![]()
سلام
اول از همه عروس کم سن و سالی که دون خور تازه شده باشه نمیشه جنسیت رو تشخیص داد فقط افراد با تجربه میتونند از روی جمجمه عروس بعد از 2 ماهگی تشخیص بدن اونم بر اساس حدس و گمان
1- عروس همه نژاد ها زیبا هستند و یه بحث سلیقه ای هست اما نژاد خاکستری از همه نژاد ها در مقابل بیماری قوی تر و عروس لوتینو ضعیف تر هست
2- نسبتا به چه گونه ای از طوطی ؟ نسبتا به اکثر طوطی سانان صداش کم هست
3- با اقای اسکندری کاربر عروس هلندی در ارتباط باشید
4- جوجه عروس از حدود 50 روز دون خور و مستقل می شود و بهترین سن برای دستی کردن می باشد
5- اگر رام باشه و شما شرطی نکنید عروس رو به گونه ای که بترسونیدش با حرکات دست و یا چیز خاصی هیچوقت گاز نمیگیره اگر هم گرفت از روی کنجکاوی دستتون رو نکشید که شرطی بشه و بفهمه با گاز گرفتن شما مثل عروس رو تو دستت گرفتی ولش میکنی و یا....
6- تک باشه خیر مشکلی پیش نمیاد در صورتی که تک نباشه و جفت تهیه کنید عروس حتی اگر بسیار رام و سخنگو باشد به مرور وحشی خواهد شد
سلام دوستان
برای جوجه عروسهایی که تقریبا سی روزشونه و دیگه از والدینشون جدا شدن برای تغذیه فقط سرلاک طوطی سانان کافیه ؟
سلام
من یه عروس نر خاکستری دارم که تازه داره پر ریزیشو تموم میکنه
تازه داره صورتش زد میشه
میخوام جفتش بندازم
تا جایی که تو فروم خوندم و اطلاع دارم باید خودش جفتش انتخاب کنه
اما من نمیدونم کجا ببرمش
پیش کی بزارمش
کسی میتونه کمکم کنه
سلام
میشه این فیلمو ببنید
این جفت عروس هلندی منه
با جوجه هاش
اون جوجه هم که میگم چشماش قرمزه اون ته لونه معلومه
ممنوم میشم نظرتون رو راجع به جفت و جوجه ها بگید
مخصوصا اون جوجه چشم قرمزه
یعنی لوتینو هستش ؟
جفت عروس هلندی عزیز من
سلام
متاسفانه امروز دقت کردم دیدم انگشت بزرگه پاش از اونجایی که ضربه خورده شکسته و انگار فقط پوست پاشه که انگشتشو نگه داشته من تنها کاری که کردم این بود که ناخن اون پاشو گرفتم تا به جایی گیر نکنه و بدتر نشه تا همین صبح امروز به نظر نمیرسید پاش اینقدر آسیب دیده باشه چیکار کنم؟
اگه لازمه ببرمش دامپزشکی بگید کجا ببرم خونمون تو نارمکه
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)