واااااییی نهه باز سیفونسلام دوست عزیز
دلت چیز خوبی می خواد بخر براش
در مورد اون ماهی دم شمشیریت که مرده تا عکسنباشه و همیچنی طلاعات دقیقیاز تانکت ندی نمی شه اظهار نظر کرد عمواملی چون کیفیت بد اب و بیماری های مختلف و دما و.... می تونه باعث این مشکل بشه در صورتی که می خوایی ماهی جدید بریزی اگه از سلامت اب تانکت مطمئن نیستی سعی کن تو چند مرحله اب تانکت رو سیفون کنی و با اب بدونه کلر و هم دما جایگزین کنی تا اب تانکت کیفتش یره بالا
در مورد خرید ماهی بهتره اولین کاری که می کنی تعداد تتراهان رو افزایش بدی تترا ماهی هست که علاقه داره داخل دسته زنگی کنه این امر هم باعث کاهش استرس در ماهی می شه و هم ماهی خودشو داخل تانک بهتر نشون می ده همچنین اگه برای انجلت دنبال یک جفت باشی زیباتر به نظر می رسه
موفق باشی!!!چشم انجام می دم...آکواریومم طولش70 ارتفاع40 پهناشم 24
خورم ساختم واسه همین اندازه هاش اینجوریه...مرسی از راهنماییتون
امروز یه آروانا دیدم باسم جالب شد ببدونم نژادش چیه
گفتم اینجا بدونم شاید بتونید کمک کنید
رنگش کاملا مشکی بود خال های سفید هم داشت فکر کنم
فکر کنم دو رو بر 30 سانت بود
به خودش که دیگه دسترسی ندارم
ولی این بود فکر کنم
![]()
سلام دوستان
من میخواستم اکواریوم راه بندازم چندتا سوال برام پیش اومده
نمیدونم چه اندازه ایی باشه ! نه بزرگ باشه نه کوچیک ، 110 طولش باشه عرض رو نمیدونم 35 یا 40 ارتفاع هم 60 فکر کنم خوب باشه ؟
با دوستم که اکواریوم داره صحبت کردم که اندازه تانکش 130*40*70 هست یکم بزرگه . از شیشه 10 میل برای کف و بقیه 8 میل استفاده کرده
شاید خودم هم از شیشه 10 میل برای کف و بقیه 8 میل استفاده کردم با پل
به من گفت انداره طول و عرض و ارتفاع باید با هم زیاد بشن مثل طول 100 با عرض 35 بهتره ولی فکر نکنم انچنان تاثیری داشته باشن . نظر شما چیه ؟
و گفت من ماهی یه بار 25 درصد اب تانک رو سیفون میکنم . من تعجب کردم ؟ تازه یادم رفت ازش بپرسم ولی فکر کنم مستقیل اب لوله کشی رو میریزه داخل تانک !
سلام خدمت همگی
میخواستم در مورد استفاده لایو راک در اکواریوم اب شیرین استفاده کنم که ایا ممکن هست یا نه؟
سلام دوستان
من میخواستم اکواریوم راه بندازم چندتا سوال برام پیش اومده
نمیدونم چه اندازه ایی باشه ! نه بزرگ باشه نه کوچیک ، 110 طولش باشه عرض رو نمیدونم 35 یا 40 ارتفاع هم 60 فکر کنم خوب باشه ؟
با دوستم که اکواریوم داره صحبت کردم که اندازه تانکش 130*40*70 هست یکم بزرگه . از شیشه 10 میل برای کف و بقیه 8 میل استفاده کرده
شاید خودم هم از شیشه 10 میل برای کف و بقیه 8 میل استفاده کردم با پل
به من گفت انداره طول و عرض و ارتفاع باید با هم زیاد بشن مثل طول 100 با عرض 35 بهتره ولی فکر نکنم انچنان تاثیری داشته باشن . نظر شما چیه ؟
و گفت من ماهی یه بار 25 درصد اب تانک رو سیفون میکنم . من تعجب کردم ؟ تازه یادم رفت ازش بپرسم ولی فکر کنم مستقیل اب لوله کشی رو میریزه داخل تانک !
سلام .. اندازه استاندارد اگه بخواید بزنید .. 130 طول .. 45 یا 50 عرض .. 60 هم ارتفاع ..
تمامش با شیشه 10 میل باشه .. پل کف و پل رو هم داشته باشه ..
دوستتون کار خیلی غلط و اشتباهی دارند انجام میدن .. هفته ای 30 درصد سیفون .. با آب هم دما و عاری از کلر ..
موفق باشید..
ویرایش توسط Hamedbm : 27th July 2013 در ساعت 01:45 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم خلق و خوی گورامی ها چطوره؟
می شه یه جفت رو راحت در کنار هم نگه داشت(بعد از جفت گیری نر مادرو نمی زنه)
اینا بچه های خودشون رو می خورن یا نه؟
(به طور خاص گورامی بهشتی و دارف)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.