منم یه کاسکو نیمه اهلی دارم علاقه خاصی به ظرف غذا قرمز داره اونم ظرف رو با پاش بر میداره و از توش غذا میخوره بعد ظرف زو هم خورد میکنه میریزه کف قفس تا حالا چند تا ظرف قرمز داغون کرده
منم یه کاسکو نیمه اهلی دارم علاقه خاصی به ظرف غذا قرمز داره اونم ظرف رو با پاش بر میداره و از توش غذا میخوره بعد ظرف زو هم خورد میکنه میریزه کف قفس تا حالا چند تا ظرف قرمز داغون کرده
مرسی نفیسه جون چشم حتما
آره انقدر مصرف چوبش بالاس که دیگه از نجاری چوبای بزرگ میگیرم یه روزه نیست و نابودشون می کنه حتی وقت نمیده باهاشون اسباب بازی درست کنم براش
سلام.عکس های خیلی قشنگی گرفتید.توی بازار ظروف غذای استیل هم هست که میتونید براش بخرید و استفاده کنید.ماشالا سالم و سرحال هم هست.خداحفظش کنه براتون![]()
آقای اسکندری این ظروف استیل یه تجربه بده برای من یک بار واسه کاسکوم ار این ظروف گذاشتم بعد ناخن هاش یا نوکش رو میکشید رو اون ظرف یه صداهایی گوش خراشی در میاورد که نگو بقول معروف گوشت آدم میریخت درسته که هرکی میاد قفس این رو میبینه بهم میگه خسیس یه ظرف غذا واسه این بخر و نمیدونه که میخرم ولی آقا تیکه تیکه میکنه حد اقل از اون صدا راحت میشم![]()
وایییییییییییی اصن تصورشم یه جوری میکنه آدموآقای اسکندری این ظروف استیل یه تجربه بده برای من یک بار واسه کاسکوم ار این ظروف گذاشتم بعد ناخن هاش یا نوکش رو میکشید رو اون ظرف یه صداهایی گوش خراشی در میاورد که نگو بقول معروف گوشت آدم میریخت درسته که هرکی میاد قفس این رو میبینه بهم میگه خسیس یه ظرف غذا واسه این بخر و نمیدونه که میخرم ولی آقا تیکه تیکه میکنه حد اقل از اون صدا راحت میشم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.