سلام امکانش هست که از عروس هلندی های مولد داخل یک حیاط سر پوشیده که با ایرانت مسقف شده نگهداری کرد؟
سلام دوستان
نماز و روزه و طاعات و عباداتتون مورد قبول حضرت حق
اقا من یه چند تا سوال داشتم
این جفت عروس من به اون جوجه که از همه دیرتر اومده بیرون از تخم کمتر غذا میدن و رشتش خیلی کمه
تکلیف چیه ؟
جوجه ها معمولا از چند روزگیگی دون خور میشن ؟
اگر من از سی و پنج روزگی یا همون حول و حوش جوجه ها رو سوا کنم و خودم با سرنگ غذا بدم باز امکان مرگ دارن ؟
اخه من خیلی نگران جوجه اخری هستم
دو تای اولی خیلی بزرگ شدن و تقریبا بالاشون در اومده
اما اون دوتای آخری هیچ رشدی نکردن
سلام.همونطور که دوستمون هم گفتن بله میشه توی حیاط با ایرانیت هم جا درست کرد و تکثیر کرد اما باید شرایط طوری باشه که آفتاب کمترین حد ممکن روی جای مورد نظر بتابه و از طرفی برای زمستون هم شرایط طوری باشه که قابل گرم شدن باشه.هواکش هم حتما تعبیه بشه که هوا راکد نمونه داخل ایرانیت ها.
سلام.طاعات و عبادات شما هم قبول حق.
جوجه ی آخر معمولا از بقیه هم کوچکتره و هم رشدش کمتره چون غذای کمتری بهش میرسه.اما بعد دون خور شدن به رشد طبیعیش بر میگرده.
جوجه ای که کنار والدین باشه حدود 40-42 روزگی دون خور میشه و مستقل میشه.
میتونید به اون دوتای آخری اگر حدود 20 روز دارن وعده ی کمکی از غذای سرنگی بدید تا حدودی کمبودها جبران بشه.
اقا این جوجه ها همش از والدین غذا میخوان اصن عصاب نذاشتن واسه ما همش خس خس میکنن از ساعت 7 صب تا 12 شب ...
اره والدین بزرگشون کردن و همچنان پیش اونان چون همونطور که گفتم صب جداشون کردم شروع کردن خودشونو به قفس کوبوندن
46 روزه و 41 روزه که گوچیکه کچلمون کرده .بله خودشون دونه میتونن بخورن ولی هنوز هم دست بردار نیستن از والدین
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)