این هم توله تازی یکی از دوستان هست آورده بود با ترچ بازی بکنه یکم :
![]()
این هم توله تازی یکی از دوستان هست آورده بود با ترچ بازی بکنه یکم :
![]()
تبریک میگم
دوستای خوبی دارید مهربون ودوست داشتنی مخصوصا این جناب ترچ
اسمش معنی خاصی داره؟ هرجور چپ و راست خوندم سر درنیاوردم![]()
نمیدونم مک رو دیده بودید یا خیر اما مک از باکسر های قدیمی من بود بر اساس ارادت خاصی که به باکسر های مشکی ( Reverse Brindle ) دارم تقریبا هر جایی ببینم اگر فروشی باشه میگیرم
مک هم وقتی خریدم 4 سالش بود بعد از مدتی دادم به دوستم توی اردبیل ایشون هم مدت زیادی نگه داشت و بعد فروخت به یه پرورشگاه در تهران که همونجا هم از دنیا رفت
فوق العاده بود :
عاشق اندام این سگم من .. عضله خالص ..![]()
ممنونم درسته باکسر و پیت بول از نژادهایی هستند که استعداد عضله سازی بالایی دارند
مک هم واقعا هیکل جالبی داشت حدودا 10 سانت بلند تر از ترچ بود و خیلی کلفت تر البته الان فکر میکنم ترچ هم با تغذیه اصولی که میشه در 3 سالگی همون هیکل رو پیدا بکنه
بازم ممنونم
راستی توله ای که قرار بود مهمون ما باشه چند روزی پیشمون موندگار شد زود به زود عکسش رو میزارم
یه عکس هم از طوفان پیدا کردم مربوط به 8-9 سال پیش هست :
دیگه باید ببخشید از حالتش :D طوفان عاشق علامتگذاری هست
راستی نظر بدید تا سگ های قبلیم رو هم معرفی کنم : ( ژرمن شپهرد - گریت دین - باکسر و ... )
لامصب عشقش داره فواره می زنه هاراستی توله ای که قرار بود مهمون ما باشه چند روزی پیشمون موندگار شد زود به زود عکسش رو میزارم
یه عکس هم از طوفان پیدا کردم مربوط به 8-9 سال پیش هست :
دیگه باید ببخشید از حالتش :D طوفان عاشق علامتگذاری هست
راستی نظر بدید تا سگ های قبلیم رو هم معرفی کنم : ( ژرمن شپهرد - گریت دین - باکسر و ... )
قطعا گریت دین
یک گریت دین بنام ایزابلا داشتم که واقعا گریت دین خوبی بود ( گریت دین از نژادهای مورد علاقه من هست )
اگر استقبال شد چشم همراه عکس معرفی خواهم کرد
دوستانی که قصد خرید هر نوع سگی دارند باید بگم کلاهبرداری خیلی خیلی زیاد شده خیلی مراقب باشید اگر هم دوست داشتید من در خدمتتون هستم و میتونم مراکز معتبری رو که میشه ازشون تهیه کرد معرفی بکنم ( پرورشگاه منظورم هست و نه پت شاپ ) شما با خرید از پرورشگاه ها هم در مبلغ خرید صرفه جویی میکنید و هم میتونید مشاهده بکنید که پدر و مادر توله چطور نگهداری میشند ...
پیج بنده در اف بی هم با سرچ " IR Boxer باکسر ایران " میتونید مشاهده بفرمایید و هر سوالی هم بود من در خدمتتون هستم
آقا ما که جیبمون تار عنکبوت بسته
ولی باز این سه تا نژاد رو یه آمار نسبی از قیمتاش به ما می دی ببینیم چجوریاست
شاید یه روز دستمون باز شد
1.روتویلر
2.امریکن پیتبول
3.امریکن پیتبول تریر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.