سلام دوستان
تقریبا 10 روزه ماهی های من دچار استرس شدن
بعد از این اتفاق آب اکواریوم خیلی زود زرد میشه. درحالی که قبلا اینطوری نمیشد
من سیفون 30 درصدی یک روز در میون دارم و تانک من سامپ داخلی داره و کلیه ابر و پد ها هم تمیز میکنم
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه?
مشکل بخاطر استرس و مایع موکوسه ?
تعداد ماهی - متریالهای موجود در تانک - نوع و مقدار غذاهایی که می دید - فیلتر چیه( ظرفیت - مواد داخلش - وانر پمپش چه ظرفیتی داره ؟) ؟ یک عکس از تانکتون بذارید . یک روز در میان 30 ٪ تعویض یعنی همیشه آب شفاف و زلال مگر اینکه مشکل خاصی باشه .سلام دوستان
تقریبا 10 روزه ماهی های من دچار استرس شدن
بعد از این اتفاق آب اکواریوم خیلی زود زرد میشه. درحالی که قبلا اینطوری نمیشد
من سیفون 30 درصدی یک روز در میون دارم و تانک من سامپ داخلی داره و کلیه ابر و پد ها هم تمیز میکنم
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه?
مشکل بخاطر استرس و مایع موکوسه ?
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 14th July 2013 در ساعت 10:22 PM
مقدار غذا دهی از روزی6 بار به روزی 4 بار کاهش دادم
دقیقا ده روز پیش با سیفون کمتر اب همیشه صاف بود طبق گفته شما
سلام
روشن کردن مهتابی(آبی و سفید)در رنگ باز کردن دیسکس تاثیر دارد؟
سلام من جای شما بودم از مهتابی آبی استفاده نمیکردم گرچه بعضی ها استفاده میکنند ولی مناسب نیست
به این تاپیک توجه نمایید
http://www.parsipet.ir/thread10159.html
من چند روز پیش کاری برام پیش امد که برای همین غذا دهب دیسکسامو سپردم به کسی ،البته فقط برای یک روز.از اون روز به بعد خیلی بد غذا شدن به طوری که بیتس نمیخورن و دل رو هم مثل اون موقع نمی خورن البته از اولش بهتر شده ولی چی کار کنم که مثل قبل بشن؟
البته یادم رفت بگم چند وقتی هستش که غذا دهیشون هم زیاد کردم تقریبا هر 2 ساعت یکبار.ولی هرچقدر هم غذا میریزم همشون شکمشون باد نمی کنه که خیالم راحت شه که خوب غذا خوردن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.