ممنون
حالا واسه بیرون آوردنش چیکار کنم ,
25 کیلو لایو راک دارم, پیدا کردنش سخته
ممنون
حالا واسه بیرون آوردنش چیکار کنم ,
25 کیلو لایو راک دارم, پیدا کردنش سخته
سلام دوستان
برای مرتب شدن قسمت عکسهای آب شور و جای گزین کردن عکسهای پاک شده اول آلبوم دوستان و با هماهنگی انجام شده با آقای بهمنش ، لطفاً عکسهای دلخواهتون رو دوباره آپ کنید و با پیام خصوصی لینکش رو به من بدید تا جای گزین بشه
موفق باشید
سلام
میخواستم بدونم این کیسه هایی که بعضی از مغازه دار های نواب به لوله ورودی به سامپ بستن چیه و از کجا میشه تهیه کرد
من چند هفته پیش نواب بودم و اونجا دیدم ، برای فروش هم نداشتن
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
فکر نکنم قرار دادن کیسه سر راه لوله ورودی به سامپ فکر خوبی باشه چون سرعت خروج آب رو کم میکنه و باعث بالا رفتن سطح آب میشه تاثیر چندانی هم نداره برا جلوگیری از ورود رسوبات امکان گرفتگی منافذشم هست! فکر میکنم این کیسه ها باید دست ساز خودشون باشه البته آکوا مدیک یه سری کیسه فیلتر داره که برا قرار دادن مدیا هاس شاید بشه ازونا هم استفاده کرد اما در کل قرار دادن فیلتر وول مناسب و کافی بهترین راهه!
دوستان نظر شما در مورد محصولات این شرکت رو میخواستم بدونم چگونه هست اگه کسی استفاده کرده .ممنونم.
Triton
محمد جان من یه مقدار از نمکش تهیه کردم اقا تعریف نباشه عالی بود مخصوصا در مورد حل شدن در اب در مورد محصولاتش که نمایندگیش در تانک خودش استفاده میکرد راضی بود چون
طرف رو چند سال میشناسم باورم شد بخاطر همین خواستم ببینم کسی استفاده کرده یا نه(راستی یکی دو روز دیگه اب رو تست میزنم ببینم چجوری شده نمک هم خودش رو نشون می ده)
در مورد استفادهش با احتیاط برم جلو ببینم چی میشه خلاصه یکی باید استفاده کنه ببینه چیه دیگه چون قیمتاش مناسب هم هست تازه مدین وطنه.باز ممنون.
با سلام.من هم شخصی رو که این نمک رو میفروشه میشناسم و خیلی تعریف میکنه از این نمک.ولی بهشخصه استفاده نکردم ولی قیمتش زیاده.من اخرین باری که قیمت کردم کیلویی 10 تومن بود در حالی همون زمان نمک برایتول 12 تومن بود.
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)