نر طبق معمول میخونه.... ماده ام اگه مست شه یا قبل اینکه بره تو لک میخوابه توی ظرف غذا و یکم میخونه....
که یبار دیدم ماده توی ظرف خوابیده بود و نر رفت بود روی کمر ماده... فکر کنم نمیدونست چکار باید بکنه... که دیگه تکرار نشد.
غذاشون: ارزن-تخمه- از این تخمه مخلوطا(چنیدن میوه+ تخمه +.... داره) هفته ای 1-2 بار میدم، جونه گندم هفته ای 1-2 بار- با 7 تخم که همش تو قفسشون هست، ماکارانی اگه داشته باشیم برای غذا اپز شده میذارم، نون، هویجو... تقریبا اینه برنامه غذاییشون.
نه ربطی به شانس نداره.وقتی از بین همه ی جوجه ها بعضی ها به این مشکل دچار میشن یعنی یک مشکل ژنتیکی در بین جوجه ها وجود داره.بارها پیش اومده که جفت توی لونه های خالی از پوشال یا چیپس چوب تخم گذاری کردن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.جوجه انقدر توانایی داره که پاهارو جمع کنه که به خاطر لیز خوردن پاها کنترلشون از ارادش خارج نشه.ضمن اینکه اگر همچین مشکلی بود باید برای همه ی جوجه ها بود.
سلام.
درحال حاضر تابستانه وهوا هم خیلی گرمه.الان یکی از جفت های من پشت پنجره هستن ودیروز تخم گذاری کردن.فکر میکنم دمای اونجا خیلی بالابره.برای کاهش دما چه کارهایی رو میتونم انجام بدم
؟استفاده از بخور سرد مجاز هست؟به چه صورتی استفاده کنم؟
نمیشه جفت رو جابجا کنم وببرم طبقه ی پایین که خنک ترم هست؟چقدراحتمال داره از گرما تخم ها خراب شن؟
میتونم بعد پاین تخم گذاری جفت رو با آب اسپری کنم تخم ها خیس نمیشن؟
از دوستانی که عروساشون رو به تکلم در اوردن خواستارم فایل صداشون رو برام یجا اپلود کنن لینکو بدن... ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)