با سلام
دوست عزیز شما اگه به وضعیت پای قناری نگاهی بندازید چرا در ابتدا به این موضوع مهم اشاره نمودم و در مورد پف کردن عوامل زیادی باعث پف کردن قناری میشود که در ابتدا باید وضعیت فضله بررسی شود و این دوستمون اشاره ای به این موضوع نداشتند و عکس گذاشته شده کمکی به تشخیص بیماری نمی نماید ( تغذیه و درمان باید مناسب با بیماری باشد ) با تشکر
سلام خدمت دوستان
پف کردن علامت مشخص هیچ بیماری خاصی نیست...پف کردن یک Symptom بسیار کلی هست و نشان دهنده وجود یک عامل غیر طبیعی اعم از بیماری ، عوامل استرس زا و ... است
هیچ پزشکی صرفا از روی پف کردن نمیتونه عامل بیماری رو به طور قطع مشخص کنه . وقتی پرنده حال عمومی خوبی نداره پف میکنه . به همین سادگی!
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 8th June 2013 در ساعت 01:46 AM
سلام دوستان عزیز
من یک قناری ماده از شیراز خریداری کردم و به بندعباس آوردم تقریبا 10 روز هست
اما چند وقتی هست پرهای اطراف یک چشم قناری ریخته و چشمش یه کم التهاب داره زیاد هم سرحال نیست و بعضی اوقات پف میکنه سوراخ بینی سمت همون چشمش هم گرفته و حالت زخم پیدا کرده البته غدا میخوره عکس چشم قناری رو پایین میتوانید ببینید در ضمن جفت زدم که البته جفت نخورده هنوز...
در حال حاضر توی حمام گذاشتم که باد کولر گازی اذیتش نکنه لطفا راهنمایی کنید آیا میتونم روی بالکن بزارم توی سایه؟ گرما اذیتش نمیکنه و اینکه چه جوری درمانش کنم
![]()
سلام دوستان عزیز
من یک قناری ماده از شیراز خریداری کردم و به بندعباس آوردم تقریبا 10 روز هست
اما چند وقتی هست پرهای اطراف یک چشم قناری ریخته و چشمش یه کم التهاب داره زیاد هم سرحال نیست و بعضی اوقات پف میکنه سوراخ بینی سمت همون چشمش هم گرفته و حالت زخم پیدا کرده البته غدا میخوره عکس چشم قناری رو پایین میتوانید ببینید در ضمن جفت زدم که البته جفت نخورده هنوز...
در حال حاضر توی حمام گذاشتم که باد کولر گازی اذیتش نکنه لطفا راهنمایی کنید آیا میتونم روی بالکن بزارم توی سایه؟ گرما اذیتش نمیکنه و اینکه چه جوری درمانش کنم
![]()
[QUOTE=Gloster;118291]سلام
از روزی که مغز بادام و ... بهش دادین تا امروز وضعیتش بهتر شده ؟ اگر وضعیتش بهتر شده ادامه بدین تا سلامتی کامل
سلام
ممنون از کمکهاتون.
راستش زیاد تغییری رخ نداده. در روز چرت میزنه! فضله سفید در قفس میبینم. دو تا قناری دیگه کنارش هستند که علامت بیماری ندارند
واقعا نمیدونم چه کنم؟
چه عکسی بزارم که بتونه کمک کنه؟
ممنونم.
سلام
یکی از جوجه هام موقعی که میخواستم بگیرمش بالش بین میله های قفس گیر کرد الان میبینم بعد از گذشت 12 ساعت ی مقداری بالشو ول کرده کاری میشه واسش کرد یا باید صبر کنم؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)