سايش عزيز امكان داره يكم در مورد اون ديسكسي كه تو مسابقات شركت دادي توضيح بدي؟چه موقع بوده و كجا و ديگه اينكه چه مقامي رو بدست آوردي؟
سايش عزيز امكان داره يكم در مورد اون ديسكسي كه تو مسابقات شركت دادي توضيح بدي؟چه موقع بوده و كجا و ديگه اينكه چه مقامي رو بدست آوردي؟
سلام
مسابقه خود بچه های پارسی پت بود فکرکنم تابستان سال گذشته بود - عکس مقام دوم و مقلم ششم رو با لطف دوستان و به انتخاب خود بچه های پارسی پت
اقا ایشالله امام زمان نگهدار خودتون دیسکس هاتون باشه واقعا به جرات میتونم بگم دیسکس با این کیفیت خیلی کم دیدم تو ایران چون از اواتار و امضاتون مشخصه که دیسکس ها تو یه محیط اروم ومعنوی پراز انرژی مثبت رشد کردن موفق باشید
سلام دکتر .... نژاد شناسی دیسکس یکی از پر بحث ترین و اختلاف انگیز ترین بحث های در مورد دیسکس هست و معمولا نمیشه به قطعیت در مورد نژاد یک ماهی نظر دارد و در مورد نژاد این ماهی باید گفت که چندین نام روی این نژاد هست که شامل :
Yellow Crystal discus------Yellow & White discus -------- و solid yellow discus (به معنای میان پر هست نه خالص)
اقا ارادت داریم اینطور نفرمایید
ولی همینطور که مستحضر هستید تاثیر انژری مثبت بر اجسام ثابت شده است چه برسه به موجودات زنده
سايش عزيز امكان داره در مورد تغذيه دسكاسهات هم كمي توضيح بدي؟براي ديسكاسهاي با رنگ هاي مختلف چه غذايي بهتره تا همون رنگ بيشتر و درخشانتر بشه؟
سلام امیر -محمد عزیر
من معمولا از این غذا ها استفاده می کنم - مخلوط دل- کرم فشرده - کرم منجمد - کرم خاکی- و تقریبا تمام محصولات شرکتی (تترا و سرا و ocean nutrition ,...) خصوص رنگ هم توصیه میکنم از غذاهای مخصوص رنگ استفاده نکنید( به ویژه در زمان سایز شدن ) ولی اگر خواستید استفاده کنید پیشنهاد می کنم اجازه بدید سایز ماهی هاتون به 5 اینچ برسه بعد سراغ غذای رنگ برید -در کل تجربه نشون داده که محصولات سرا sera discus color blue- sera discus color red بیشترین تاثیر رو روی تقویت رنگ و درخشندگی اونها داره
ولی از اثرات فلفل قرمز در تقویت رنگ در مخلوط دل غافل نشدید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.