نظر سنجیتون خیلی مسخرست.به خاطر اینکه هاسکی مالاموت گریت دین باکسر جزو سگ های نگهبان حساب نمی شن.
از بین بقیه گزینه های باقی مونده سرابی از همه بهتره گرچه اون هم بهترین سگ نگهبان نیست.
در بین گزینه ها جای پیت بول و تایباد و کرد و ارژانتینو و صد البته کانگال خالی هست!![]()
دوستان عزیزم این بحث باید از چند جا مورد بررسی قرار بگیره:
1ـ درندگی
اگر بخوایم این سگهای نگهبان رو از نظر درندگی بررسی کنیم باید از امریکن پیتبول شروع کنیم خودم تجربه ی نگهداری از این نژاد رو داشتم این نژاد قادره خیلی راحت از دیوار دو متری بپره بالا.
از طرف دیگه آرواره ی مرگبار این نژاد باعث شده بهش لقب ماشین کشتار رو بدن من خودم دیدم چطوری از پشت زنجیر تو صورت پسر خالم میپرید!
اخرین اماری که از حمله ی این نژاد دارم حدود 150 تا مورد حمله داشته البته دقیق یادم نیست.بیشتر قربانیان این نژاد کودکان بودند.
نژاد بعدی که باید مقایسه بشه راتوایلره.راتوایلر به دلیل درندگی بسیار زیاد گاهی اوقات با پوزه بند میارنش بیرون.
خصوصیت اصلی این نژاد نگهبانی دادن فوق العادشه که باعث شده این سگ در سراسر جهان با وجود درنده و خطرناک بودن چهره ای مشهور پیدا کنه.
راتوایلر بعد از امریکن پیتبول در خطرناک بودن رتبه ی دوم رو به خودش اختصاص میده.
نژاد بعدی ژرمن شپرده.این سگ فوق العاده باهوش و مهربونه و دارای حس بویایی بسیار قویه که حتی قادره بوی نمک رو تشخیص بده.
این نژاد به چالاکی و حمله ی به موقع و بجا معروفه و بعد از راتوایلر رتبه ی خطرناک ترین هارو به خودش اختصاص میده.
نژاد بعدی دوبرمن پینچره این سگ سرسخت به متعصب بودم معروفه.این نژاد دارای جثه ای عضلانی و ارواره ای بسیار قدرتمند و خطرناکه که مانند یه قیچی عمل میکنه.
تعداد کشته های این نژاد بسیار کمه.ولی با این حال در زخمی کردن افراد دستی هم داره.
2ـ باهوش بودن:یکی از اولویت های برتر سگ در نگهبانی دادن باهوش بودنه که برای تربیت یه سگ نگهبان خوب خیلی مهمه.
اولین نژاد در باهوش بودن ژرمن شپرده که بین نژاد های سگ رتبه ی سوم رو تو هوش به خودش اختصاص میده
دومینشون دوبرمن پینچره که رتبه ی پنجم رو از نظر ضریب هوشی بین سگهای جهان به خودش اختصاص میده
سومینشون راتوایلره که رتبه ی نهم رو به خودش اختصاص میده که در عین درنده بودن بسیار باهوشه
چهارمینشون امریکن پیتبوله که رتبه ی هوشی این نژاد رو دقیق نمیدونم ولی بسیار باهوشه اما به راتوایلر و اینا نمیرسه.
3ـ محافظت از احشام :گاهی اوقات نگهبانی از احشام کار هر سگی نیست.در این شرایط باید دنبال سگی باشید که در حال قدرتمند بودن بتونه از خطراتی که ممکنه یه گله رو تهدید کنه دفاع کنه.
سگ سرابی:سرابی سگی بسیار قدرتمند با فیزیولوژی بسیار مناسب و قوی و همچنین هوش بالا در محافظت از گله مناسبه.
سگ قفقازی:یکی دیگه از سگهای بسیار قدرتمند تو این زمینه قفقازیه به دلیل داشتن موی ضخیم میتونه خیلی راحت در مناطق سرد از احشام دفاع کنه.
گریت پیرانیز:یکی از سگهای بسیار قدرتمند در نگهبانی از گله ها گریت پیرانیزه که از نظر زیبا بودن رتبه ی دوم رو در جهان به خودش اختصاص میده.
بلژین شپرد:این نژاد نیز از خانواده ی شپردهاس نگهبان فوق العاده خوبیه.
در ضمن یه شکایت کوچیکم بکنم...این نظر سنجی اصلا مناسب نبود...
اخه مالاموت و هاسکی زیبا هستن و اصلا بدرد نگهبانی نمیخورن!
دوست عزیز بهتره بهتون بگم بولداگ در اصل بدرد نخور ترین سگ نگهبانه.به این دلیل اینکه هر چی سنش میره بالاتر فعالیتش کمتر میشه دلیل دوم اینه که قدرت فک درست حسابی نداره.دلیل سومش اینه که هوش نداره.
دلیل چهارمش اینه که به عنوان یه سگ تزئینی نگهداری میشه.
دلیل پنجم اینه که خیلی کند وضایفش رو انجام میده و با اون جثه ی خپلش نمیتونه دنبال دزد کنه و بگیرتش اما تو این موارد بولداگ امریکایی یه استثناس.
دوستان نظرتون درباره ی گریت دین چیه ؟ به نظرتون به درد نگهبانی میخوره؟
پس فقط هیکل داره ولی پیتبول میگن خیلی وحشی هست چرا تو نظر سنجی پیتبول و کنگال نیستن؟
امریکن پیتبول تریر بهتر هست یا پیتبول؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)