تا چند روز دیگه کاملا عادی می شه براشون
من توی محل کارم که پر سرو صدا و پر رفت و آمد هست نگر می دارم الان 3 تا هم تخم دارن که 2-3 روز دیگه جوجه می شن
اصلا نگرانشون نباش
سلام
جوجه فنج هاي من بزرگ شدن. امروز ديدم كه يكي از اين جغله ها نشسته روي ورودي لونه. به نظرتون چند روز ديگه به طور كامل از لونه بيرون مياند؟ و اينكه تا جوجه ها از لونه بيرون اومدن ،* لونه رو بردارم؟
ممنون
سلام دوستان
متاسفانه تخم های فنچ هام همشون توشون خشک شدن و توشون جوجه بود
این خشک شدگی هم بنظر میاد که جدید نیستن
اولین بارشون بود تخم می گذاشتن و خوب هم رو تخم ها می خوابیدن
علت خشک شدن چیه ؟
دمای بالا ؟ یا کمبود ویتامین ؟
سلام
خشك شدن جنين داخل تخم به خاطر عدم رطوبت هستش. دماي محيط خيلي بالا بوده و اين خشكي متاسفانه باعث مرگ جنين شده
بايد اين مشكل رو حل كنين در غيز اينصورت نه تنها نتيجه اي نميگيرين بلكه جفت خسته و ضعيف هم ميشين كه ممكنه براي فنج با اون جثه كوچيك خطرناك هم باشه
سلام خیلی خیلی مبارک باشه ...
اگه پر و بال شون تقریبا کامل شده باشه ، حدود 3 تا 4 روز دیگه کاملا از لونه بیرون میان و شما هم زیاد عجول نباشید چون آخرش باید بیرون بیان و اگه نیان به زور میندازنشون بیرون.
در مورد زمان برداشتن لونه هم هر وقت همه ی جوجه ها از لونه خارج شدن و مستقل شدن و روی چوب نشیمن داخل قفس نشستن میتونید لونه رو بردارید.
موفق باشید
سلام
دوست عزیز من در صفحات قبل خدمتتون در مورد ارتفاع محل قرار گیری قفس تذکر دادم که میتونه چه مشکلاتی رو برای تخم ها و جفت ها (http://www.parsipet.ir/thread7686-25.html#post117177) بوجود بیاره اما متاسفانه شما ...
موفق باشید
سلام بر عزیزان دل
من لونه فنچهامو گذاشتم , همونطور ک فرمودین ی مقدار کم پنبه دونه توی لونه گذاشتم ی مقدار هم گذاشتم توی قفس تا خودشون لونه رو بسازن . هر دو جفت دوباره شروع به لونه سازی کردن , فعلا ک مشکلی پیش نیومده ( ک احتمالا بازم پیش میاد![]()
)
سوالم اینجاست ک اینا هر چهارتاشون هم روی نوکاشون ی لکه سفید ب وجود اومده با این ک از هم جدان .
نمیدونم این از چیه
این از چیه ؟؟؟
تو هفته , دو سه بار تخم بلدچین میدم . هر چندروز یبار هم بهشون جعفری و سیب و گوجه میدم . یبار هم بهشون هلو دادم .
آبشون هم آب مقطره , یادم نیس کدوم از دوستان فرمودن ک آب مقطر بدم .
جای قفسشون هم ب نظرم خیلی خوبه , فقط هر روز حدود ی ساعت , ی ساعت و نیم بعد از ظهرها بهشون آفتاب میخوره ( اونم بخاطر جای قفسشونه )
با تچکر قبلی
دوست عزیزم آخه محل ما توی ارتفاع یک متری هم دماش 31 هستسلام
دوست عزیز من در صفحات قبل خدمتتون در مورد ارتفاع محل قرار گیری قفس تذکر دادم که میتونه چه مشکلاتی رو برای تخم ها و جفت ها (http://www.parsipet.ir/thread7686-25.html#post117177) بوجود بیاره اما متاسفانه شما ...
موفق باشید
سلام.تجمع هوای گرم هرچه به سمت سقف بریم بیشتر میشه و این یعنی اگر ارتفاع یک متری 31 درجس ارتفاع های نزدیک به سقف سه الی چهاردرجه بالاتره.بهترین جا ارتفاعی بین یک و نیم الی دو متری هست با توجه به اینکه شما سالن سوله مانند دارید.
سلام.آب مقطر؟مطمئنید؟سلام بر عزیزان دل
من لونه فنچهامو گذاشتم , همونطور ک فرمودین ی مقدار کم پنبه دونه توی لونه گذاشتم ی مقدار هم گذاشتم توی قفس تا خودشون لونه رو بسازن . هر دو جفت دوباره شروع به لونه سازی کردن , فعلا ک مشکلی پیش نیومده ( ک احتمالا بازم پیش میاد![]()
)
سوالم اینجاست ک اینا هر چهارتاشون هم روی نوکاشون ی لکه سفید ب وجود اومده با این ک از هم جدان .
نمیدونم این از چیه
این از چیه ؟؟؟
تو هفته , دو سه بار تخم بلدچین میدم . هر چندروز یبار هم بهشون جعفری و سیب و گوجه میدم . یبار هم بهشون هلو دادم .
آبشون هم آب مقطره , یادم نیس کدوم از دوستان فرمودن ک آب مقطر بدم .
جای قفسشون هم ب نظرم خیلی خوبه , فقط هر روز حدود ی ساعت , ی ساعت و نیم بعد از ظهرها بهشون آفتاب میخوره ( اونم بخاطر جای قفسشونه )
با تچکر قبلی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.