اگه واسه سنش میخواید بدونید فک کنم1.5 باشه
اینم یه عکس از چشماش:
![]()
اگه واسه سنش میخواید بدونید فک کنم1.5 باشه
اینم یه عکس از چشماش:
![]()
سلام.ملنگوی شما یک نر بالغ در حدود 2.5 ساله.دمش هم تا 45 روز نهایتا کامل و یکدست میشه.اون ویتامین ها هم اسمشون بلوک معدنیه.کنده شدن دم ربطی به صدا کردنش نداره.هنوز به محیط عادت نکرده و باید منتظر بمونید تا کاملا با محیط کنار بیاد و عادت کنه تا اینطور به میله های قفس نچسبه.
حدود ۱ ماهه پیش سرما خورد من به اشتباه ۱۳ روز بهش تتراسایکلین پرنده دادم شدیدا ضعیف شد خیلی زیاد لاغر شد دامپزشک گفت باید فقط ۵ روز می دادی با اینکه هنوز کاملا خوب نشده بود قطع کردم داروشو هنوز عطسه می کنه و آبریزش داره ولی خیلی کم
به من گفتن کاهو خیلی خوبه واسش آخه هیچی دوست نداره جز همین کاهو از بوی هویچم بدش می یاد
تحرکش از اول خیلی نبود ولی شیطونه همیشه از سیمهای تو اتاق بالا میره جدیدا همش می شینه جلو آپینه
جاشم توی یه اتاق خیلی گرمه
روزی ۲ بارم تو آفتاب می ذارمش باد مستقیمم اصلا بهش نمی خوره
سلام دوستان من یه طوطی ملنگو ماده بالغ دارم که متاسفانه ناخن بزرگش شکسته و گهگاهی ازش خون میاد با توجه به اینکه کاملا هم اهلی هست و با این وضعیت الان دیگه نمیشه اونو تو دست گرفت و به همه جا ازاد بردش چون گاهی از ناخنش خون میاد و کثیفی بار میاره میخواستم بدونم برای خوب شدن ناخنش باید چیکار کنم؟؟؟ و یه سوال دیگه مدتی هست که طوطی من یکم کثیف شده و میخوام بشورمش میخواستم بدونم فقط باید با اب خالی و اب پاش تمیزش کنم یا راه دیگه ای هم برای تمیز کردن اساسیش هست؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
آب جوش رو بریزی تو آب پاش و روش اسپری کنید فقط مواظب باشید آب توی بینیش نره
در مورد ناخنش هم بهتره اول با آب بشوریدش و بعد کمی زاج سفید رو پودر کنید و خمیر درست کنید و بمالید روی ناخنش،اول میسوزونه و طوطی رو اذیت میکنه ولی خون رو خوب بند میاره و بهتره تا 1-2 روز تو قفس بمونه که زیادی حرکت نداشته باشه و ناخنش دوباره خون ریزی نکنه
معمولا دوره مصرف آنتی بیوتیکها 4-6 روزه و بیشتر از اون فایده نداره که هیچ طوطی سیستم ایمنی بدن طوطی تاثیر منفی میزاره
جایی که قرار گرقته آلودگی نداره؟؟؟هوا تمیزه؟؟؟ررطوبت کافی داره؟؟؟؟اطراف چشم طوطی قرمز نیست؟؟؟در کل روز عطسه میکنه یا زمان خاصی داره؟؟؟مثلا فقط صبح ها و عصر ها عطسه یا ....؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)