سلام
دمت گرم
همه چی عالیه
کلی لذت بردم
شما هم میتونی تو اون بیمارستان با رضا شریک بشی ها ! جراحات کم از جراح های رضا ندارن
یه عکس خوشکل هم از اون خروست میزاشتی ما هم ببینیمش لذت ببریدم ( قول میدیم بزنیم به تخته)
موفق باشی احمد جان
قربان تانک شما واقعا ماشاالله داره
یه اسفند براش دود کنید
میشه یه عکس از سیستم نور بزارید لطفا و کمی هم در موردش توضیح بدید
مرسی محمد صادق جان والا الان 1.5 سال میشه که هیچ ماهی اضافه نکردم دلمون به همین چند تا جراح خوشه
اینم عکس خروسم صادق جان از تفریحات من شکار آقا شده ماهی خوراک رو بین انگشتام(زنده) ازدم میگیرم میاد میزنه و میره
مرسی دوست عزیز راستش کرلاین دیگه داره نمای روبروی تانکم رو هم میگیره اگه حواسم نباشه نتراشمشون تو رفریجومم زده من بعد از این مدت فکر میکنم مهم ترین المان ها تو کرلاین منیزیم و سختی kh و ید هستش.
راستی یک نکته متناقض با اون چیزی که دوستان شنیدن بگم من الان 5 ماه هستش سیفون نکردم و نیترات تانکم روی 50 هستش ولی فسفات ندارم(به علت استفاده از کالک) و هر 10 روز از ریف اکتیف تروپیک مارین و استرانسیوم و ید و منیزیم و تریس برایت ول استفاده میکنم
مرسی دوست عزیز
والا من هربار عکس میزارم جواب به سوال راجع به نور رو میدمولی سیستم نور من 40 عدد led 1 وات 14000 کلوین و 40 عدد آبی یک وات هستش مارک سئول و ادیسون خودم ساختمش . نور رفریجوم هم 2 تا 5 وات smd هستش
ایول احمد جان واقعا" کلی لذت بردیم مخصوصا" خروس و کرلاین روشیشه
خروس با ماهیهای دیگه کاری نداره؟
سلام
تانکت واقعاً زیباست
خروست منو کشته ، هیف که من شهرستان زیاد میرم و الا حتماً یه خروس میگرفتم
آبش برات بچرخه
موفق باشید
بنظر من اون جلبک سبز میکرو هستش(که اتفاقا چیز خوبی هستش)ولی برای کرلاین همونطور که گفتم ید و منیزیم خیلی مهمه بعد هم هر چند وقت یکبار یک تکه کرلاین رو بکن و جلوی موج ساز تیکه های ریزش(یا پودرش)کن.
در خصوص نیترات هم من با رفریجوم رو همین قدر حفظش کردم الان حدود 1 سالی میشه نیتراتم بین 30 تا 50 هستش تو آب شور فسفات خیلی خطرناکه چون میتونه پوشش های کلسیومی و آهکی رو از بین ببره
فواد جان خروس با هیچ ماهی که از دهنش بزرگتر باشه کاری نداره ولی واقعا صحنه شکارش بی نظیره
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)