بله داداش . اینو میکردی اتاق خواب و همش محو تماشای تانکهای گیاهی میشدی . ممنونم
سلام حامد جان
نکنه با هم فامیلیم خودمونم خبر نداریم . عشقه دیگه . عاشق هم که چی . . . .
من از صمیم قلب تبریک میگم ، ایشالا که چرخ همه شون براتون بچرخه![]()
![]()
![]()
ایشالا که هرچی خرجشون میکنی ده برابرشونو دربیاری![]()
![]()
باسلام
بايد يه خدا قوت جانانه بهت بگم...
دلمونو شاد كردي خدا دلتو شاد كنه...
برقرار باشي...
باتشكر farhad-2007
مرسی ممد جان . اگه تهران بودم - سالن تکثیر گیاهای آکواریومی میزدم ولی توی رشت 4-5 تا بیشتر گیاه باز نداریم واسه همین صرف نداره . اینا رم واسه دل خودم درست کردم چون خیلی علاقه دارم
نظر لطفته عزیز
موفق باشی
سلام فرهاد جان
خیلی ممنونم عزیز . هی گونه های جدید گیر میارم و واسه امتحان کردنشون توی تانکهای دیگه میکارم . واسه همین تانکها دارن زیاد میشن . از طرف دیگه هم بستر دست ساز و بستری که بجای کود شرکتی از خاک باغچه پیت ماس هلندی ریختم رو آزمایش میکنم ببینم چطوری جواب میده
همینجوری خودمو سرگرم کردم دیگه
ارادتمندم فرهاد جان
سلام بزرگان
کت اتو
مثل همیشه عالی مهدی جان .. الان تو تانک خودم 1 دونه بچه تترا رازبورا پیدا کرد![]()
سلام آقا مهدي
سلمان هستم منتها با نام كاربري عليرضا . خواستم بگم اگه كارگر براي نظافت انباري خونه ( آزمايشگاه گياهي ) خواستي بنده بدونه حقوق و مزايا حاضرم خدمت كنم بشرطي كه هر وقت گياهاتون رو هرس كردي خواستي اضافاتشو بريزي بجاي كارمزد بديش به ما. موفق باشي.![]()
سلام سلمان علیرضا جان . شرمنده میکنی داداش . این حرفا چیه ؟ شما سرور مایی . بیا رشت در خدمتم![]()
سلام دوستان عزیزم
این دو تا تانک گیاهی بسترشون دست سازه
خاک رس - ماسه بستر رودخونه - پیت ماس - هیومیک اسید - سنگریزه رودخونه ای
تانک 70 لیتری جهت آزمایش نگهداری گیاهای مختلف در بستر دست ساز و البته دکور خاصی نداره و تا حالا 16 نوع گیاه رو توش امتحان کردم و خوب بوده
عکس پایین : اینم تانک 70 لیتری دیگه با بستر دست ساز جهت نگهداری گیاهای هرس شده تانک 250 لیتری
![]()
سلام دوست عزیز!
آکواریم خیلی قشنگی دارید! ممنون میشم اگه اسم این کف پو.ش رو بگید! و اینکه سرشون حباب هستش؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.