از دیروز وقتی نفس می کشه یه چیزی دقیقا سمت راست چینه دونش پایین سرش بالا پایین میشه (باد می کنه خالی می شه) این چیه![]()
از دیروز وقتی نفس می کشه یه چیزی دقیقا سمت راست چینه دونش پایین سرش بالا پایین میشه (باد می کنه خالی می شه) این چیه![]()
سلام دوستان من تازه وارد هستم و یه سوال دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه ملنگو گرفتم حدود دو هفته ایی میشه.
این زبون بسته هیچ جیغ و دادی نمیزنه کلا سایلنت شده نمیدونم چشه!!
البته از لحاظ سر حال بودن که کاملا سالمه نشون دامپزشک دادم گف سلامته.
فقط نمیدونم چرا هیچ جیغ و داری نمیزنه یه بار گرفتمش یه کوچولو جیغ زد و تموم دیگه هیچ صدایی نداده.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام.خوش آمدید.قرار نیست همه ی پرنده ها دائم در حال جیغ زدن باشن.بیشتر در مواقعی که ناراضی باشن از شرایط با جیغ زدن ابراز نارضایتی میکنن.وقتی همه چیز بر وفق مراد باشه بی دلیل جیغ نمیزنن.بهتره یک عکس ازش قراربدید تا بشه در مورد سنش هم نظر داد.سلام دوستان من تازه وارد هستم و یه سوال دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من یه ملنگو گرفتم حدود دو هفته ایی میشه.
این زبون بسته هیچ جیغ و دادی نمیزنه کلا سایلنت شده نمیدونم چشه!!
البته از لحاظ سر حال بودن که کاملا سالمه نشون دامپزشک دادم گف سلامته.
فقط نمیدونم چرا هیچ جیغ و داری نمیزنه یه بار گرفتمش یه کوچولو جیغ زد و تموم دیگه هیچ صدایی نداده.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
امروز طوطیم مدفوعش خیلی به زور می یاد پشتشم یه خورده کثیفه چیکار کنم
سلام.
آخه هیچ صدایی نداره صدای نفسش فقط میاد یا دندون به هم کشیدن.
البته من خیلی گشتم علتش رو پیدا کنم به این نتیجه هم رسیدم که وقتی پیش دوستم (رابط خرید از یک نفر دیگه) بوده ایشون اینو تو اتاق آزاد و موقع گرفتن دمش رو کشیده و پرهای بلند دمش کنده شده.
الان فقط میخوام بدونم چه مدت طول میکشه دمش برگرده به حالت اولش دربیاد و بلند بشه؟؟؟
البته واسشم از اون ویتامین ها گذاشتم که آویزون میکنن.
اینم عکسش :
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.