طوطی خاکستری آفریقایی کامرون(Cameroon African Grey Parrot)
طوطی خاکستری آفریقایی کامرون(Cameroon African Grey Parrot)
ویرایش توسط بابک آژیده : 6th June 2010 در ساعت 10:59 PM
طوطی خاکستری آفریقایی کامرون Cameroon African Grey Parrot
شاید شما هم هنگام جستجو در مورد طوطی خاکستری آفریقایی به نام طوطی کامرون برخورد کرده باشید. گهگاه پیش می آید که در میان طوطی های خاکستری قفسی (تولید شده در محیطهای پرورشی و مصنوعی) برخی طوطی های کنگویی دیده می شوند که کمی بزرگتر و رنگشان کمی روشن تر از کنگوهای معمولی است این طوطی ها به کامرون مشهور هستند گاهی به آنها Big Silvers (نقره ای بزرگ) هم می گویند. توجه داشته باشید که طوطی کامرون مانند طوطی خاکستری آفریقایی غنا ، یک زیر گونه مستقل نیست.
دوستان، در میان گفتگویی در یکی از فروم های خارجی، عکسی پیدا کردم که صاحب آن ادعا کرده بود که طوطی اش کامرون است. این عکس را اینجا می ذارم اما از آنجا که خودم با جزئیات مورفولوژیک(ریخت شناسی) این پرنده آشنا نیستم نمی تونم در مورد تفاوتش با کنگوی معمولی قضاوت کنم. این را می ذارم به عهده دوستانی که علم و تجربه بیشتری دارند... و البته شاید از عکس هم نشه دقیق این تفاوت ها را فهمید چون شرایط نورسنجی در عکاسی هم مهمه....... اگر کسی عکس مقایسه ای خوبی پیدا کرد لطفا به ما هم خبر بده.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ترجمه: شیکرا
منبع:
http://****al-world.com/
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.