سلام
این شیلا خانم ما نوکش داره پوسته پوسته میشه
با توجه به این که تو پرریزی هست(ی وقتایی جیغم میکشه) طبیعیه یا نه؟
کف دریا رو هم لب نمیزنه!
مرسی
دوست عزیز پوسته پوسته شدن نوک 2 علت داره 1- نوکش داره رشد میکنه 2- کمبود کلسیم. چون پوسته پوسته شدن نوک پرنده شما همزمان شده با پرریزی اون پس میشه گفت دلیلش کمبود کلسیم است و بهتره براش کف دریا رو پودر کنید با پوسته تخم مرغ و روی هویج یا سبزیجاتش و یا داخل آبش بریزید البته در آب ته نشین میشه و مرتب باید همش بزنید پس بهتره روی تخم مرغ یا هویج و غذاهایی از این دست بریزید.
صبر کنید تا مدیر محترم بخش پاسختون رو دقیق بدن
انباری برای کارتون حد اقل تا مدتی که خیلی تعداد جفت ها زیاد نشدن مناسبه . باید دما و رطوبت کنترل شده باشه
برای جلوگیری از شیوع بیماری های واگیر دار بین عروس هلندی های مولدو جوجه ها باید قبل از ورورد پرنده های جدید به محل تکثیر آن ها را چند ماه در محلی دیگر قرنطینه کنید .
سلام
چرا بال عروس هلندی رو اینجوری کوتاه کردید؟! مطمعنید در اثر قیچی کردن این اتفاق نیفتاده؟!
پر های عروس رو بنده کوتاه نکردم قبل از خرید عروس که یک ماهی می شه خریدم توسط فروشنده که دادن به کسی کوتاه کرده این جوری کوتاه کردهسلام
چرا بال عروس هلندی رو اینجوری کوتاه کردید؟! مطمعنید در اثر قیچی کردن این اتفاق نیفتاده؟!
بله می دونم که بد کوتاه شده دیگه کاریش نمی شه کرد منتظرم باز پر های در بیاد
محل خونریزی باید استریل باشه تا خطر عفونت و ... از بین بره
اگر خونریزی قطع نمیشه و قطره قطره ازش خون میاد باید با دست تمیز محلی که خونریزی داره رو چند دقیقه با فشار نگهدارید تا خون بند بیاد
وارد فصل گرما و تابستان میشیم و با تغذیه مناسب و غذایی غنی به زودی وارد دوره لک و پر ریزی میشه و پر های جدید در میاره . پس جای نگرانی نیست
برای کوتاه کردن بالش طوطی رو به دست یک آدم با تجره و مجرب بسپرید . آموزش هاش هم در همین سایت موجوده . الان اگر ناگهان و طبق غریزه بپره ممکنه به دلیل فرود سنگین و برخورد قفسه سینه با اشیاء دچار شکستکی قفسه سینه و جناق بشه پس نزارید بپره....
موفق باشید
بنده با سرم خوب محل خون ریزی را شستم بعد با دستمال نرم و با آب ولرم هم جاهایی که خونی شده بود پاک کردم
خون ریزی نداره همون دیروز صبح دیگه خونریزیش قطع شد
در مورد غذایی طوطی بنده به 4 ماه داره و با سرلاک بزرگ شده
ارزن و تخم کتان و تخم آفتاب گردان و سبزی می خوره اما هیچ علاقه ای به میوه جات نداره
هر کار می کنم نمی خوره دیگه نمی دونم چی کار کنم
در مورد چیدن بال ها راستیش بهم گفت که طرف گفته یک فرد ماهری هست توی چیدن بال و سالها تجربه داره برای همین داده به اون و این جوری بال ها رو نا منظم و بد کوتاه کرده
انشاالله که دوباره در بیاد
بازم سلام
شیلا خانم از صبح داره عطسه میکنه
البته چند روزه یه چیزی شبیه پر تو بینیش بود که الان نگاه کردم نیست
منم چند روز پیش یکم اب روش اسپری کردم
هوا گرم بود آب هم همینطور
به نظرتون سرما خورده یا به خاطر همون پر بود؟
سلام
اگه آبریزش بینی ، اسهال سبز رنگ داره و عطسه هاش همچنان ادامه داره احتمال داره که سرما خورده باشه . اما با توجه به اینکه گفتید آب روش اسپری کردید احتمال داره که آب به داخل مجرای تنفسش رفته باشه که این حالت براش پیش اومده ( آب رو هرگز مستقیما روی سر و بینی عروس تون اسپری نکنید که آب وارد مجاری تنفسی میشه و ایجاد مشکلات تنفسی برای اون میکنه) .
اگه علائم سرماخوردگی رو نداره پس سرماخوردگی نیست و میتونه بخاطر ورود آب به داخل بینی و یا همون پر که گفتید باشه .
البته عروس ها معمولا بعد از تمیز کردن خودشون هم دچار عطسه میشن که طبیعی هست .
موفق باشید
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)