منکه قضیه ی آلبینو و لوتینو رو نمیدونم چی هست!ولی خوب سلیقه ای هست و بنده اصلا علاقه ای به آلبینو نداشتم نمیدونم چرا.ولی بشدت به وایت فیس و مرواریدی علاقه دارم به شخصه.بهرحال ایشالا همیشه موفق و سربلند باشید
منکه قضیه ی آلبینو و لوتینو رو نمیدونم چی هست!ولی خوب سلیقه ای هست و بنده اصلا علاقه ای به آلبینو نداشتم نمیدونم چرا.ولی بشدت به وایت فیس و مرواریدی علاقه دارم به شخصه.بهرحال ایشالا همیشه موفق و سربلند باشید
خیلی زیبان
تبریک میگم. ایشالا دور برتون پر از جوجه های آلبینو بشه که بهش علاقه دارید![]()
سلام
خیلی زیبا هستن مخصوصا اون البینو که فوق العادس منم از عروس های آلبینو خیلی خوشم میاد
از دیدن عکس ها حسابی لذت بردم
وفق باشید و پیروز
وای چقدر عروسخیلی نازن همشون
آقا تبریک میگم بهتون
من لوتینو رو به خاطر لپ نارنجی که داره به بقیه رنگ و نژادها ترجیح میدم.. کل نمک عروس به لپ رنگیشه به نظر من
هنوزم برام سواله که چرا وایت فیس و آلبیتو گرون تره!
مگه قضیه ای داره ؟
منظور منم همون سلیقه بود ;-)
ممنون
ممنون
لطف دارید ، این آلبینوی من همین که جوجه بده کلی حال میکنم
اگه جوجش آلبینو بشه که دیگه خیلی عالیه
سلام
کلا سفید قشنگه
شما لطف دارید
مرسی
لطف دارید ، مرسی
من با نظرتون موافقم ، اما کلا از سفید خیلی خوشم میاد ، هم لوتینو قشنگه هم آلبینو
کلا قیمت پرنده 2 تا فاکتور اصلی داره ! زیبایی و کمیاب بودن که کمیاب بودن تاثیر بیشتری داره
ضمن اینکه مراحل جوجه کشی از وایت فیسها کمی دشوار تر از لپ دارها هست که این عامل هم تو جوجه ها و هم تو قیمت جفتها تاثیر داره
همشون خیلی خوششششششششششششششششگلننننن نننننننننن !ایشالا بازم دوبرتون پر جوجه بشه یکیشم برای من کنار بزارین
![]()
سلام
تبریک میگم
واقعا زیبا و دوست داشتنی هستن مخصوصا جوجه ها .
عروسها واقعا پرنده های ناز و خواستنی هستن![]()
سلام
واااااااااای چقد نازن خیلی عکساشون خوشگله انقد قربون صدقشون شدم گریم گرفت .
اون اولین عکستونم خیلی باحاله کیفیتش
عالیه بازم حتما عکس بذارینننننننننننننننننننن ننننننننننن
شما لطف دارید
قابل شمارو ندارند
ممنون
چشماتون زیبا میبینه
بله ، منم با شما موافقم
سلام
ای بابا ، من راضی به این همه احساس برای جوجه ها نیستم که باعث اشک ریختن بشه
شما لطف دارید
اون عکس اولین از اولین عکسهای بهترین و نازترین عروس هلندی ای بود که داشتم
امیدوارم روزی برسه که بتونم برشگردونم
چشم حتما
دوستان من چرا نمیتونم پستم رو ویرایش کنم ، حتی 1 ثانیه بعد از ارسال پست هم گزینه ی ویرایش برای من نیست !
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.