سلام.اگر رنگ طوق چشمش زرد شده ارزشش رو نداره چون دیگه کلمات بیشتری نمیتونی بهش آموزش بدی و باید به همین سه کلمه بسنده کنی.
سلام
طوطی ها مخصوصا کاسکو اگر به حرف بیوفتند تا آخر عمر میتونند کلمات جدید رو یاد بگیرند.....اما این کاسکویی که مد نظر دوستمونه فکر نکنم سخنگو باشه و فروشنده دروغ گفته که 3 کلمه حرف میزنه
البته همه چیز به خود طوطی یا کاسکو ارتباط داره در مرحله اول بعد آموزشها بعضی از کاسکو ها ذاتا میتونن خوب تقلید کنند و بعضی هم چندان استعداد سخنگویی ندارند حتی اگه از جوجه گی بزرگ بشند من خودم کاسکو وحشی با سن حدود 5 سال داشتم که هم خیلی رام شده و هم تونسته کلمات زیادی یاد بگیره
کاسکویی که پر کن شده دیگه بدرد نمیخوره و حتما در آینده با کوچکترین ناهنجاری باز هم پر کن میشه قیمت کاسکو پر کن هم خیلی ارزون هست و به بهترین شکلش نباید بیشتر 400 تومان پول داد مخصوصا کسی که تجربه داشتن کاسکو و پرورش و نگهداریش رو نداره به حرف فروشنده اصلا توجه نکنید چون موقع فروش یه حرف میزنه موقع خرید یه حرق دیگه من تا حالا پرنده فروشی تو عمرم ندید راست گفته باشه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.