سلام
من هم این مشکلو داشتم و جدیدا" حلش کردم
اینطور که چند بار جلوی خودش تخمه رو مغز کردم تا ببینه و دادم خورد بعد تخمه رو یکم ترک دار کردم و چند بار دادم بهش و خودش تخمه رو باز کرد و خورد بعد که خوب اون کارو کرد تخمه درسته بهش دادم دیگه خودش شکوند و خورد
منم چند باری اینکارو کردم براش و امید وارم همونطور که برا شما جواب داده واسه منم جواب بده چقد طول کشید تا یاد بگیره ؟؟
ممنون
با چندبار جواب نمیگیری بهتره حداقل یک هفته مستمر باهاش کار کنید تا به جواب برسید.کار سختی نیست.بیشتر به علاقه مند کردنش به خوردن تخمه برمیگرده.وقتی کنجکاو بشه و علاقه مند خودش به هرطریق ممکن میشکنه و میخوره.
دوست عزیز متاسفانه جفت شما پرهای جوجه رو کندند و این عادت در عروسها زیاد دیده میشه و البته مستی هم میتونه دلیلی برای کندن پرهای جوجه ها باشه بهتره اگر میتونید جوجه هارو جدا کنید وگرنه باید شاهد این ماجرا و کچل شدن جوجه هاتون باشید.سلام جفت من که اولین سری جوجه دادن یه مشکل درست کردن...
جوجه قبلی لوتینو رو زده بودن و همه جاش خون الود بود : چینه دان - پشت گردن و کمر فکر کنم پرهاشو کنده بودن که کمتر از 15 روز داشت و جداش کردم امروز عصر دیدم یه جوجه دیگه هم چینه داش سیاه شده پشت گردنش هم پرهاشو کنده بودن که دست به گردنش میزدم جوجه میواست خودشو بکشه از شدت درد...
کل جوجه ها رو جدا کردم و لونه رو برداشتم و سرنگی بزرگ میکنم. برای دفعه بعد که این مشکل پیش نیاد ایا دلیل این کارشون چی بوده ؟ جوجه اول متولد 25 اردیبهشت هست...
دوست عزیز جوجه رو جدا کن و خودت بزرگش کن.سلام جفت من که اولین سری جوجه دادن یه مشکل درست کردن...
جوجه قبلی لوتینو رو زده بودن و همه جاش خون الود بود : چینه دان - پشت گردن و کمر فکر کنم پرهاشو کنده بودن که کمتر از 15 روز داشت و جداش کردم امروز عصر دیدم یه جوجه دیگه هم چینه داش سیاه شده پشت گردنش هم پرهاشو کنده بودن که دست به گردنش میزدم جوجه میواست خودشو بکشه از شدت درد...
کل جوجه ها رو جدا کردم و لونه رو برداشتم و سرنگی بزرگ میکنم. برای دفعه بعد که این مشکل پیش نیاد ایا دلیل این کارشون چی بوده ؟ جوجه اول متولد 25 اردیبهشت هست...
به احتمال زیاد پرندت نره و بخاطر همین زدنش.
طوطی من هم همین اتفاق براش افتاد.
من که با سرلاک بزرگش کردم.
همین یه بچه رو دارن جفتتون؟
خیر دوست عزیز ربطی به نر یا ماده بودن جوجه نداره و این یک مورد ارثی یا مستی جفت هست برای تخم گذاری آینده!!!به تعداد جوجه هم ربطی نداره.
سلام دوستان
من یکهفته اس جوجه هامو جدا کردم از پدر مادرشون ... بعد اینا خیلی ترسو هستن
یعنی کلا تاحالا هرچی جوجه دیدم ترسو بوده
دستمو میبرم تو میپرن و میترسن
چیکار میشه کرد که با دست مشکل نداشته باشن و کلا از چیزی نترسن ؟
باید یکی یکی باهاشون کار کنم و دستی کنم یا راهه دیگه داره ؟
مرسی
بااااااااااااااشه.
شاید شما درس میگی ولی من تو مستند هم دیدم و گفت که به دلیل نر بودن بچه است شاید یکی از عواملش این باشه که دوتا نر با یه ماده نمیتونن باهم باشن .
در بیشتر حیوانات حتی پستانداران هم همین موضوع هستش.
البته شاید حق باشما باشه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.