ممنون میشم بگید مقدار پروتئینش در هفته چقد باشه ؟؟؟(مثلا تخم مرغ )
بازم ممنون
توی سن جوجه ی شما بیشتر به مواد مقوی نیاز داره که شامل کلسیم و ویتامین های طبیعی باشه.کلا سفیده تخم مرغ آب پز بجز جفت مولد که میخوان تخم گذاری کنن یا جفتی که جوجه دارن و جوجه تغذیه میکنن زیاد نباید مصرف بشه.هر ده روز یکبار هم به اندازه یک بند انگشت کافیه براش.بجاش از سبزی جعفری،هویج رنده شده،فلفل دلمه،جوانه گندم و ماش و عدس و سنگ کف دریا براش استفاده کنی خیلی بهتره.
گندم و ماش و عدس همه قابل جوانه زدن هستن و خودتم میتونی سبز کنی براشون ولی ماش و عدس رو میتونی آبپز هم بهشون بدی.جوانه گندم هم کاری نداره درست کردنش.گندم پوست نکنده بخر،دو روز بذار توی آب باشن که آب روشون رو کامل بپوشونه و روز سوم پهن کن توی یک سینی یا بشقاب و روشون یک دستمال نم دار بنداز.همچین که پوستش شکست و شروع کرد به جوانه زدن بهشون بده بخورن.نهایت سه روز طول میکشه.خیلی هم به صرفه هست.
سلامی مجدد
آقا این عروسم تو قفس وای نمیسته همش میخواد بیاد بیرون چیکارش کنم ؟؟؟
میخوام نیارمش بیرون میترسم به خودش آسیب بزنه نمیدونم چرا اینطوری شده
ممنون میشم راهنمایی کاملی در این زمینه بدید
سلام جفت من که اولین سری جوجه دادن یه مشکل درست کردن...
جوجه قبلی لوتینو رو زده بودن و همه جاش خون الود بود : چینه دان - پشت گردن و کمر فکر کنم پرهاشو کنده بودن که کمتر از 15 روز داشت و جداش کردم امروز عصر دیدم یه جوجه دیگه هم چینه داش سیاه شده پشت گردنش هم پرهاشو کنده بودن که دست به گردنش میزدم جوجه میواست خودشو بکشه از شدت درد...
کل جوجه ها رو جدا کردم و لونه رو برداشتم و سرنگی بزرگ میکنم. برای دفعه بعد که این مشکل پیش نیاد ایا دلیل این کارشون چی بوده ؟ جوجه اول متولد 25 اردیبهشت هست...
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)