سلام به همه اساتید و بزرگان سایت
جفت دیسکس زیر متاسفانه امروز تخم ریزی کردن . البته اکثر تخم ها توسط یکیشون خورده شد.میخواستم ببینم از روی عکس ها میشه فهمید اینا نر و ماده هستن و یا جفتشون ماده هستن؟؟؟
ممنون
![]()
سلام
وحید جان با توجه به لوله تناسلی و اینکه تازه تخم ریزی کردن قطعا میگم نرو ماده هستن وایت فیس ماده و رداند وایت نر
وحید عزیز دوستان اشاره صحیحی کردند من هم تبریک می گم جفت بسیار زییایی دارید . حالا چرا متاسفانه ؟* اولین بار هست که تخم ریزی می کنند ؟ تمهیداتی برای جدا کردنشون از تانک اصلی اندیشیدید؟ چه تغذیه ای براشون می دید ؟*
ممنون از شما و اشکان و مهدی عزیز
اقای رضایی اینجا دیسکس خوب خیلی خیلی کم گیر میاد و منم اینارو به بدبختی گیر اوردم و تمام دلخوشیم این بود که به سایز حداکثر برسونمشون ولی الان دیگه بعید میدونم درست و حسابی رشد کنن.بله اولین بار هست تخم میکنن.فعلا قصد ندارم جداشون کنم .میگم شاید بعد از یکی دو سری تخم ریزی ناموفق بیخیال بشن.
تغذیه هم صبح میکس دل و عصر غذای خشک (( سرا دیسکس -تترا دیسکس-تترا پریما دیسکس-پولکی اسپیرولینا اوشن نیتروشن-دیسکس گران تروپیکال)) هفته ای یه بار ارتیمیا زنده و گاهی هم کرم خونی
ببخشید سئوال اصلیمو رو یادم رفت بپرسم :
حالا واقعا یعنی هیچ راهی نیست که اینا بیخیال بشن و تخم نکنن؟؟ دو هفته پیش که دیدم دارن شیشه رو تمیز میکنن جداشون کردم و دیروز بعد دو هفته جدایی به هم رسیدن و امروز هم تخم کردن.احتمالش هست بعد از چند بار تخم کردن تو تانک اصلی و خورده شدن تخمها توسط بقیه و یا فاسد شدن تخمها بیخیال تخم کردن بشن؟؟
ممنون
سلام دوستان
دیسکس های مولد من از روزی که جداشون کردم غذا نمی خورند این رفتارشون طبیعیه ؟
دل ، گرانول تترا و حتی کرم خونی
راهی برای غذا خوردنشون هست ؟
سلام به همه دوستان
یه سئوال از ارش عزیز و یا هر کدوم از دوستان که نمک مینرال سرا رو استفاده کرده:
فواید و مضرات این نمک ؟؟
همیشه باید استفاده بشه یا موارد خاص؟؟
تاثیر گذاریش مشهوده؟؟
و حدود قیمت؟؟
ممنون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)