سلام
دوست عزیز مهرانه خانوم درست میگن و شما هم سعی کنید حداقل 45 روز رو بهشون استراحت بدید و خوب تغذیه شون کنید .
و اینکه میگید هی میرن جای لونه رو نگاه میکنن که دلیل بر آمادگی کامل جسمی شون نمیشه ، شما تازه جوجه ها رو ازشون جدا کردید پس اونها خیلی خسته و ضعیف شدن و نیاز به استراحت دارن وچون اونها عاشق بدنیا آوردن جوجه های جدید هستن ، این رفتار رو از خودشون نشون میدن و سراغ لونه رو میگیرن و اگه شما لونه رو به طور پیوسته و بعد از هر بار جوجه گیری بر نداری و بذاری همونطور بمونه و اونها به داخل لونه رفت و آمد داشته باشن ، جفت دوباره اقدام به تخمگذاری میکنن و باید دوباره سختی های بدنیا آوردن جوجه ها و بزرگ کردنشون رو تحمل کنن که فوق العاده براشون مضره (بخصوص برای ماده). پس فقط لونه رو بردارید( یا دریچه اش رو ببندید) و بذارید کنار هم بمونن و خوب بهشون برسید و در صورت جفتگیری و تخمگذاری احتمالی هم هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد و پوچ شدن چندتا تخم ارزش اینو داره که عروس هاتون سالم و شاداب باقی بمونن.
و این رو هم در نظر داشته باشید که بطور استاندار باید از عروس ها در طول سال حداکثر 4 بار جوجه گرفت که به عبارتی در بین هر بار تخمگذاری 3 ماه فاصله وجود داره ، پس بهشون به چشم ماشین جوجه کشی نگاه نکنید و این حداقل فاصله ی 45 روز رو برای استراحتشون در نظر بگیرید.
موفق باشید
سلام.
متاسفانه هر 4 تا تخم عروس هام خراب شد . 2تاش که از تو لونه افتاد شکست 2 تای دیگشم نمیدونم چرا سوراخ شده بود!
هیچ کدوم نطفه نداشت.
بنظرتون چیکار کنم!؟ بعد از 1 استراحت و تقویت خوب دوباره فرصت بدم بهشون و لونه بزارم؟
یا عروس نرو بفروشم و 1 نر دیگه بگیرم؟
دلیل نطفه نداشتن چیه؟ جفت گیری بد یا کلا نر یا ماده مشکل داشته باشند؟
سلام خوشبختانه امروز عروسم یکم غذا خورد ولی نمیدونم چرا غذا رو بیشتر خرد میکنه تا بخوره طبیعیه؟؟؟
بعد برای تمیز کردن پرهاش و بعدش مرتب کردنشون چکار کنم ؟؟
از اسپره و سشوار استفاده کنم مورد نداره؟؟؟
ممنون
سلام
مرتب کردن پر هاش به عهده ی خودش هست و شما کار خاصی نباید انجام بدید ، تنها دقت داشته باشید که جایی که قراره آب رو روش اسپری کنید به لحاظ دمائی مناسب باشه تا سرما نخوره .
ریختن آب رو ی سر و صورتش هم امکان ورود آب به مجاری تنفسی عروس رو بالا میبره که ممکنه باعث عفونت داخلی در مسیر تنفسی بشه.
موفق باشید
آهان راستی عروس من دستی نیست کامل میتونم بادست بگیرمش و بیارمش بیرون؟؟؟
ممنون
فعلا تا چند روز کاری به کارش نداشته باشید تا به محیط جدید عادت کنه
پراشو خودش مرتب میکنه لازم نیست چیزی بهش بزنید. اسپری آب گرم و یا آبتنی فقط وقتی که دما رو بالا بردین و احتمال سرماخوردگی کم هست انجام بدین
اصلا با دست نگیریدش. فقط برای روی دست آوردن بعد از چند روزی که بهش مهلت دادید باهاش تمرین کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)