میگم بهتون اگه اشتباه بود دوستان اصلاح کنن .چون من در حدی نیستم که بخوام راهنمایی کنم. ولی با این حال یک ماه اول هر سه روز تو آبنمک غلیظتر از اونی که روش نوشته شارژکنید ..بعدش 1 ماه تست بزنید میبینید بعدشم که دیگه هفته ایی یک بار و بعدشم که ماهی یک بار .ولی فقط ماه اول تو غلظت بیشتر باشه .ماه های بعد همون دزی که خودش نوشترو رعایت کنید .بازم من شرمنده ام
الان شما مشکل نیترات رو با نیترات گیر برایت ول حل کردین
دوستان به شقایق بابل چقدر غذا بدم بهترین درجه برای اک چقدره من ریف هم دارم
دوستان نظرتون چیه که من یک دستگاه اوزونایزر بخرم؟ خطر داره نداره؟ خوبه داشتنش یا نه؟ حتی اگه یه ذره هم برای انسان خطر داره لطفا بگین.
.
من آکواریومم 800 لیتر میشه بگین چه مدلی بگیرم و چقدر در روز باید روشن باشه؟ (اوزونایزر)
سلام.اگر اشتباه نکنم منظور شما دستگاه اوزون هستش.این دستگاه برای ضدعفونی اب هستش و در اکواریم های بزرگ استفاده مشه.البته اکواریم شما هم بزرگه.یک مشکلی که این دستگاه داره اگر درست تنظیم نشه اکسیژن رو کم میکنه در اب و باعث مرگ میشه برای موجودات.سیستم این دستگاه هم جدیدا به این صورت طراحی شده که از هوا برای شارژ و تولید ازون استفاده میکنه.به نظر من نگیرید ولی بجاش از دستگاه یوی استفاده کنید که همون کار رو انجام میده و ضدعفونی مبیکنه و روزی 3 تا 4 ساعت روشن باشه کافیه.البته به حجم اب و قدرت یوی هم بستگی داره.غذر میخوام اگر پر حرفی کردم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.