شکسته نفسی نفرمایید و ضمن اینکه وقتی دارم از شما مطلب یاد می گیرم شما شدید استاد من .... حالا شاگرد تنبل منم که این همه سوال می پرسم .....
یعنی فکر می کنید بخشهای سیاهی که در بدنش هست حذف خواهد داشت درسته ؟
ضمنا من برای قرمز شدن دیسکس ها از سرا رد دیسکس استفاده می کنم به نظرتون به غذای دست ساز خودم هم اضافش کنم یا نه ؟ اصل بودم غذای اسپکتروم رو از کجا میشه تشخیص داد ؟ ضمنا اسپکتروم چه تاثیری روی فلاور داره ؟
به دلیل بروز مشکل در اپلود سنتر فروم عکس ها قدیم قابل دیدن نیست سعی میکنم دوبار عکس ها اپلود کننم
این فلاور هم عکس گذاشتید نژاد رد چیلی هستش
تر کیب رنگ قرمز و حاکستر جر نشانه های این نژاد محسوب میشه
اختیار دارید جناب دکتر رضایی عزیز
بله دقیقا منظور پاک شدن رنگهای سیاه ماهی هستش
برای رنگ قرمز می تونید از همین سرا رد دیسکس استفاده کنید این غذا در ترکیبش استاگزانتین استفاده شده که روی رنگ ماهی تاثیر داره - و همچنین استاگزانیتن رو هم می تونید بصورت پودر تهیه کنید داخل اب حلش کنید و با غذا دست سازتون ترکیب کنید که برای رنگ عالی خواهد بود نا گفته نماند که پوست میگوی خوارکی هم روی رنگ قرمز تاثیر میزاره
اسپکتروم روی شادابی و براق شدن رنگ ماهی تاثیر قابل توجه میزاره
تشخصی غذای اصل از تقلبی تقریبا غیر ممکن فقط باید از فروشنده مطمئن خرید کرد
ممنونم دوستان از نظرات خوبتون . در مورد دم و باله ها من دقت کردم رنگ پریدگی هست نه افتادگی !! حالا نمی دونم درست میشه یا نه و دلیل این قضیه چی هست
خب خودتون ازنزدیک دیدین و بهتر هم میدونید که رنگ پریدگیه یا به قول خودتون افتادگی
یعنی اون انتهای دم هم رنگ پریدگیه ؟
اگه افتادگی باشه خوب مشخصا خودتون استادید و بهتر هم میدونید که دوباره رشد میکنه و ترمیم میشه
اگه رنگ پریدگی باشه که خود شامل دو قضیه میشه
1 . رنگ پریدگی به دلیل شرایط زیستی و تغذیه : که قابل بازگشته و درست میشه
2. رنگ پریدگی ژنتیک : که فلاور چون هیبریده قسمتی از بدن و یا تمام بدن بعد از مدتی تغیر رنگ میده و رنگ مولدهاشو میگیره (حالا چه جدید و چه قدیم)
موفق باشید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)