در زمان تخم ریزی باید نمک هم به اب اضافه بشه ?
خیلی از تخم ها ریخته داخل بشقاب پایین دوک
باید کار خاصی انجام میداذم یا اینکه بخاطر کم تجربگیه جفته ?
ممنونم
در زمان تخم ریزی باید نمک هم به اب اضافه بشه ?
خیلی از تخم ها ریخته داخل بشقاب پایین دوک
باید کار خاصی انجام میداذم یا اینکه بخاطر کم تجربگیه جفته ?
ممنونم
اينكه تخم ها روي كوزه نميچسبه يكي از نشونه هاي ضعيف بودن ماهي ماده است.ماده رو تقويت كنيد و بجاي نمك از متيلن بلو استفاده كنيد تا تخمها قارچ نزنه
سلام
شرایط آب آکواریومتون اونقدر خرابه که تخم دیسکس ها در عرض یک ساعت سفید شدن!
خراب بودن لزومان کدر بودن و شیری بودن آب نیست . آلودگی قارچی و باکتریایی داره
موفق باشید
من سیفون روزانه آب دارم
تنها مشکلی که بود غذای 2 ساعت قبل از تخم ریزی هنوز داخل آب بود
فکر نمیکردم دیشب تخم بریزند حدس خودم امروز صبح بود که اشتباه کردم
آب رو سیفون سنگین بکنید ... همونطوری که بابک عزیز هم اعلام کردند باید ضد عفونی بکنید . از متیلن بلو می تونید استفاده کنید . داروهای تجاری سرا هم می تونند بسیار موثر باشند . تانکتون مجزا هست دیگه درسته ؟
خلاصه باید آماده باشید چون به زودی دوباره تخم ریزی خواهند کرد . ضمنا به غذاشون هم برسید ...
بله جدا هستند چند بار داخل تانک اصلی تخم ریختند 3 روز پیش جداشون کردمآب رو سیفون سنگین بکنید ... همونطوری که بابک عزیز هم اعلام کردند باید ضد عفونی بکنید . از متیلن بلو می تونید استفاده کنید . داروهای تجاری سرا هم می تونند بسیار موثر باشند . تانکتون مجزا هست دیگه درسته ؟
خلاصه باید آماده باشید چون به زودی دوباره تخم ریزی خواهند کرد . ضمنا به غذاشون هم برسید ...
متیلن بلو گرفتم ولی نمیدونم اصل هست یا نه فروشنده میگفت خرید پارسالشه و اصله آلمانه
داروهای ضد قارچی که توی بازار هست (1*1) مناسبن ؟
غذاخوردنشون تقریبا صفر شده در حالی که توی تانک اصلی سیرمونی نداشتند
غذای مناسب برای مولدها چیه ؟
بهترین غذا آرتمیای زنده ی ویتامینه شده هست . ایرانی ها که کلا به درد نخو هستند . می تونید از جنرال تونیک و یا بهتر از اون می تونید از سرا مایکاپور هم در صورتی که به جنس ضد عفونیتون شک دارید استفاده کنید ... البته من دیدم از امنیپور هم استفاده کرده اند ....بله جدا هستند چند بار داخل تانک اصلی تخم ریختند 3 روز پیش جداشون کردم
متیلن بلو گرفتم ولی نمیدونم اصل هست یا نه فروشنده میگفت خرید پارسالشه و اصله آلمانه
داروهای ضد قارچی که توی بازار هست (1*1) مناسبن ؟
غذاخوردنشون تقریبا صفر شده در حالی که توی تانک اصلی سیرمونی نداشتند
غذای مناسب برای مولدها چیه ؟
ممنونم جناب استاد
راهی هست که بتونم مطمئن بشم متیلن بلویی که گرفتم اصله یا تقلبی ؟
قبلا عکس قوطیش توی تاپیک متیلن بلو گذاشتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.