سلام
ممنون اگه یه اطلاع رسانی اینجوری بشه که عالیه
این باره اقا بابک کی اماده فروش میشه؟ میشه راجع به نژادها و سایزشون توضیح بدین؟
من راستش یه سوال داشتم که چند بار اومدم بپرسم گفتم شاید سو برداشت بشه اما واقعا برام سوال مونده اونم اینکه دیسکس هایه ایران دیسکس واقعا سر حال به نظر میان و وقتی دستو میبری جلو نمیترسن و حرکات دستو تعقیب میکنن و چند باری که خریدم ازش خیلی راضی بودم چون واقعا غذا خورن و البته کمی قیمتش بالاست وخوب دیسکس اینجوری بغیر ایران دیسکس جایی ندیدم دلیله خاصی داره؟
ویرایش توسط siavashr : 3rd September 2010 در ساعت 10:30 AM
خدمتي ديگر فقط و فقط براي دوستان عضو در پارسي پت
يكي از كارهايي كه با بابك داريم مي كنيم اينه
سورپرايز
بارهايي رو كه خود بابك از اونطرف مياره سعي مي كنيم شاخ ترين نژادها باشه تا حتي اندي بعد اگر دوستان كلكسيوني بخوان مي تونند سفارش بدهند.
يكي ديگه قابل توجه كساني كه از پليگ مي ترسند :
ما پشتيباني و تامين داروهاي فقط، بار بابك رو تامين مي كنيم. قابل توجه كساني كه مي ترسند خريد كنند.
ضمنا جهت اطلاع رساني تايتل روزها و آگهي ورود و فروش در تالار پارسي پت و متعاقبا يكسري فروم ديگر آپ ميشه.
اين خدمتيه كه از من ساخته است بقيه اش زرنگي خودتونه، زود باشيد تا از دست نديد.
قابل توجه : كساني كه در پارسي پت عضو نيستند شامل اين مزايا نمي شوند.
فقط يه چيزي بدليل يكسري مشكلات و حمايت شما دوستان در صورت درخواست دارو فقط هزينه متريال اوليه دريافت مبشه، بدون سود.
نسبت به جواب دوست بعدي بايد عرض كنم بستگي به اين داره كه چه مدتي بار توي مغزه بمونه، من خ.دم با بابك توي آكواريوم فروشي هايي مي رم مي بينم كه بار 2 تا 3 مدت بخدا اونجا مونده، خوب به نظر شما اين حيوانها فرقي نمي كنند با ماهي هاي كسايي مثل بابك كه ماكزيمم يك پروسه يك هفتگي رو توي مغازه طي مي كنند يعني در اصل فقط دوره رد كردن پليگ رو.
نمي خوام توجيه كنم ولي اگر خواستيد من با شما تامين و نگهداري يك تاتك رو شروع مي كنيم ببينيد يك ماه بعد شما مي بينيد ديسكس نخريد قرقي خريديد. چون ما در پارسي پت تلاش مي كنيم در خريد استانداردهاي ماهي رو در نظر بگيريم نه قيمت ماهي رو.
ویرایش توسط siavashr : 3rd September 2010 در ساعت 11:04 AM
سلام دوست عزيز
شما اول به يك تانك قرنطينه باحجم حداقل40ليترنيازداريد(بدون شن.داراي بخاري وفيلترابري براي حداكثر5ماهي)وبدون لامپ جهت كمترشدن استرس(نورمحيط كافي است)بعداز3يا2روزماهي بيماري پليگ گرفته وطريقه درمان درقسمت بيماريهاتوسط آقاي آژيده گفته شده.دقت كنيدهيچوقت ديسكسهاراكمتراز4يا5عددنگهد اري نكنيد.البته اين هم بگم تا7روزهرروزبايد80%اب تانك راسيفون كرده ودوباره دوزدارو راتكراركنيد
باتشكر
ویرایش توسط Reza Tafti : 5th September 2010 در ساعت 12:36 AM
منم یه مطلب اضافه کنم
بهترین کار خرید دیسکس قرنطینه شدست البته توجه کنید که خیلی از فروشنده ها ادعای قرنطینه رو میکنن ولی در عمل اینطور نیست.
باور کنید تبلیغ نیست اما دیسکسای قرنطینه شده آقا بابک واقعا ارزششو داره
بهترین کار اینه که حتی دیسکسهای قرنطینه شده ای که خریداری میکنید رو برای مدتی حدود یک هفته در منزل قرنطینه کنید و بعد در تانک عمومی قرارشون بدید
موفق باشید
البته با تشكر از مطلب دوستان
اينو اضافه كنم و پستهاي بالا رو تصحيح كنم كه اصول پليگ نشانه هاش از روز دوم تا پنجم خودش رو نشون ميده و طول به اصطلاح درمانش منهاي درمان بيماري ثانويه 5 تا 10 روز طول ميكشه ولي باز هم شما نبايد اين ديسكس رو به تانك اصلي منتقل كنيد.
چون ماهي پادتنهاي بيماري طاعون رو توي بدن خودش ميسازه و نسبت به پليگ مصون ميشه و بدن مقاومت پيدا مي كنه ولي مي تونه ناقل براي پليگ توي تانگ ديگه و موجب انتقال اون به ميزبان ديگري باشه كه تا حالا ما سه سويه مختلف رو ديديم.
درنتيجه بهترين زمان انتقال ماهي به گله بزرگ 20 روز تا 40 روز توصيه شده بسته به بيماري ثانويه اي كه در صورت ضعيف شدن ماهي مي گيره كه مي تونه انگل قارچ يا باكتري باشه.
ديده شده كه شما ماهي رو تانك منتقل كرديد و هيچ پيشامدي نداشته اين به اين دليله كه قبلا ماهي هاي شما پليگ رو گرفتند چون كم پيدا ميشه باري وارد ايران بشه كه اصلا طاعون رو نگيرند.
ویرایش توسط siavashr : 6th September 2010 در ساعت 01:14 AM
سلام به همه دوستان
قبل از هر چیز خوشحالم که عضو این فروم شدم البته اولین فروم ماهی بازها نیست که فعالیت کردم اما فکر میکنم اینجا تفاوتهایی رو حس کردم
بنده جرو کسانی هستم که شاید خواستم راه 10 ساله رو شش ماهه برم و خیلی در این راه سختی کشیدم و متقبل هزینه شدم که به تجربه کسب شده ارزش داشت
در حال حاضر بعد از 6 ماه آکواریوم داری سالن تکثیر احداث کردم ... و به همینجا بسنده کنم که بعد از 2 ماه دیسکس داری اولین تخم ریزی رو چند روز پیش در تانک گله شاهد بودم که به دلیل گرفتاری شخصی نتونستم جفت رو به موقع به تانک تکثیر انتقال بدم
از توضیحات بی ربط عذرخواهی میکنم
یک تجربه شخصی رو گفتم اگر اینجا بیان بشه شاید بتونه کمکی برای دوستانی که مایلند دیسکس داشته باشند و ترس از سختی نگهداری مانع میشه کرده باشم
برای خرید دیسکس از سایزهای بالا شروع کنید و حداقل سایز 3 اینج انتخاب کنید و تعداد حتما بالای 5 عدد ، با رعایت پارامترهای آب و ... یک تانک ایده آل میتونید داشته باشید
حرف دوستمون درسته چون هرچي ماهي بزرگتر باشه مقاومت بيشتري نشون ميده و داره، البته اين به اين منظور نيست كه صدمه يا تلفات نداشته باشه. ولي عزيز چون حداقل من 3 تا 5 ديسكس رو مي پسندم بايد هزينه زيادتري رو هم پرداخت، كه يكسري از دوستان شايد ضررش براشون زياد باشه. پس بهتر نيست اگر با 2.5 تا 3 اينچي شروع كنند؟ باز هم شما خودتون هر چي صلاح مي دونيد.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)