مرغ عشق ماده در حالت معمول رنگ بالای بینیش سفید هست وقتی آماده جفت گیری میشه و یا بعد از جفت گیری رنک بالای نوکش به کرم تا قهوه ای تیره تبدیل میشه مثل نر که در حالت معمول آبی یا بنفش هست و موقع آماده بودن به آبی خیلی پر رنگ یا لاجوردی تبدیل میشه
سلام
مرغ عشقم امروز جفت گیری کردن.![]()
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم
من تازه یه جفت مرغ عشق خریدم
به نظر میاد کوچیکن چون صاحبش با یه کم شک نر و ماده گیشون رو تعیین کرد و گفت یکی دو هفته دیگه کامل مشخص میشه/یعنی دقیقا اینا چند ماهگی بالغ و آماده ی تولید مثل میشن؟؟؟
الآن دو روزه گرفتم ولی خیلی پَکَر و دمق ان و اصلا نه سر و صدا میکنند نه ورجه وورجه حتی میشه ساعت ها تکون نمیخورن هیچ کاری هم به هم ندارن هر کدوم یه گوشه نشستن
نگرانم جفت نشن آخه میخوام جوجه بیارن
قفسشونم بزرگه و مرتب و تر و تمیز
صاحبش گفت تا چند روز فقط آب و ارزن بده بهشون بعد غذاهای دیگه
به نظرتون طبیعیه ؟؟ میترسم اصلا جفت نشن با هم![]()
اگر تغذیه درست باشه از 90روزگی میتونند باروری داشته باشندسلام دوستان
من یه سوالی داشتم
به نظر میاد کوچیکن چون صاحبش با یه کم شک نر و ماده گیشون رو تعیین کرد و گفت یکی دو هفته دیگه کامل مشخص میشه/یعنی دقیقا اینا چند ماهگی بالغ و آماده ی تولید مثل میشن؟؟؟
الآن دو روزه گرفتم ولی خیلی پَکَر و دمق ان و اصلا نه سر و صدا میکنند نه ورجه وورجه حتی میشه ساعت ها تکون نمیخورن هیچ کاری هم به هم ندارن هر کدوم یه گوشه نشستن
به نظرتون طبیعیه ؟؟ میترسم اصلا جفت نشن با هم
شاید جوجه تازه دونخور گرفتید ! چرا بالغ نگرفتید که خیالتون راحت باشه !
جوجها اولی که دانخور میشوند کمی بی حال هستند
باز هم دقت کنید مخصوصا در مدفوع پرندها
نرو مادگی مرغ عشقو اگر تجربت بالا باشه از ماه دوم میتونی تشخیص بدیسلام دوستان
من یه سوالی داشتم
به نظرتون طبیعیه ؟؟ میترسم اصلا جفت نشن با هم
برا اینکه بفهمی نر کدومه باید رنگ بالای منقارو ببینی بنفش بود نره سفید یا کرم بود ماده
برا بلوغ هم اگه روی سرشون خط خط داشت هنوز بالغ نشدن
سن بلوغ کامل حدود4.5 الی 4ماهگی در مرغ عشق
به جا غذایی دقت کنین دیگه بعد 2روز باید غذا بخورن اگه خوردن که هیچ اگه نه احتمال داره مرض باشن
(چون ممکنه غذا بخورن ولی تا شمارو میبینن جا بخورن)
صروصدا هم عادت کنن اینقدر میخونن که دعا میکنین دیگه نخونن بشه مثل روز اول
بازم مشکلی بود در خدمتیم
(عکس هم بزارین دوستان راهنمایی بیشتر میکنن)
ممنون دادا
اۀآن عکس هم میزارم
خیلی نگرانشونم زبون بسته ها حرف هم نمیتونن بزنن بفهمیم چشونه
مدفوعشون که کاملا طبیعیه احتمالا هم باید چیزی خورده باشن که دفع کنن دیگه نه ؟؟؟من که گذاشتمشون یه گوشه یه کم به قفس عادت کنن واسه همین زیاد نمیرم که نترسن واسه همین ندیدم چیزی خورده باشن ولی هنوز از آدم میترسن ...
ماده هه کمی بزرگتر و درشت تر هست و حال و اوضاع روحیش هم بهتر از نره هست که کوچیکتره و خیلی هم ترسو و افسرده ست ...![]()
این هم عکس هاشون
به گفته فروشنده سفیده نر و سبزه ماده ست
ممنون میشم دوستان با تجربه در مورد سن و سال و جفت شدن و اینها راهنماییم بکنند و خانواده ای رو از نگرانی برهانند
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.