داداش فرشته فلیم ماهی هم خجالتی و هم تهاجمیه اگه بعدش از هم خانوادش اضافه کنی رحم الله من یقر الفاتحه
از 8 خط اطلاعات کاملی ندارم.
بایکالرم فرشته ماهی زیبا و خوبیه و از قیمت پایینی برخورداره. فرشته ماهیان کوتوله ممکنه به دونات ها و برین ها و صدف ها نوک زده ویا در مواقعی بخوردش.
تنها پروانه ای که یکم میشه روش حساب کرد نوارمسیه که اونم باید غذاخور شه و فلان.
الان تو 140 لیتر همه چی داری دیگه ول کن به ریف و فلان بچسب . مثلا برو یه کرم کوکو بگیر حال کن.
دوستان بهترین روش پایین اوردن نیترات چی هستش من دو روز پیش سیفون کردم ولی باز نیترات بالا هست تقریبا 60لیتر از 500لیتر رو سیفون کردم چقدرش رو سیفون کنم
دوست عزیز شما نیترات آب تانکتون قبل از سیفون چند بود؟ بعد از اون چند شد؟ برند تست هایی که ازش استفاده می کنید چی هستش؟
کلا میخاید با سیفون همیشه نیترات رو پایین نگهدارید یا روش دیگه ای هم دارید و با سیفون خواستید کمکش کنید؟
روشهای کاهش نیترات
بهترین روش استفاده از رفیجیوم هست. گیاهان اب شور علاوه بر مصرف نیترات , فسفات و سیلیکات هم مصرف میکنند و به صورت پایدار سطح نیترات رو پایین نگه میدارن. البته برای رف نیاز به مینی اکواریوم دارید یا اینکه از قبل داخل سامپ فضای مناسبش رو ایجاد کرده باشید. هزینه ی رفیجیوم در ابتدا نسبت به بقیه روش ها شاید بیشتر بشه اما هم تاثیر و هم پایداریش خیلی بهتره.
روش کشت جلبک(ats ) هم تقریبا عملکردی شبیه رقیجیوم داره به شرطی که اصولی راه اندازی بشه.هزینه اش هم کمتره.
اگه با سیفون میخواید نیترات رو کم کنید 60 لیتر عملا در 500 لیتر تاثیری نداره. باید حداقل 25 درصد اب رو چندین بار تعویض کنید تا حداقل یک بار کل اب اکواریوم در عرض 4 بار تعویض جایگزین بشه.اینطوری نیترات به صورت موقت کنترل میشه.اگه دائما 20 درصد ابتون رو ماهانه سیفون کنید احتمالا دیگه مشکل نیترات نخواهید داشت.
روشهای دیگه ای مثل نیتراتگیر هم هست که بیشتر جنبه ی کمکی داره و نمیشه صرفا به امید اونها بود!
موفق باشید
والا نداشتم فلیم ولی فکر نمیکنم مشکلی با هم داشته باشن البته حجم اکواریوم خیلی مهمه و حتی تعداد ابزیان
من یادمه تو اکواریوم قبلیم که کوچیک بود(180لیتر)30تا ماهی داشتم یه اسلاریس که اضافه کردم فرشته بهش تا چند هفته حمله میکرد!!!
راستی عکسایه اکواریومتو دیدم ماشالا خیلی خوب شده به نظرم فاصله اضافه کردن ماهیاتو بیشتر کن و تو فواصل زمانی بیشتر اقدام به خرید
کن که خود انتخاب و خرید ماهی یکی از لذتهایه ابشور هست که تو یه مدت زمان کوتاه از دستش ندی(جدی بودا رو شوخی ور نداری)
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)