[QUOTE=moghaddam;112065]آکوا کاسپین آورده 7-8 تایی هم براش مونده می تونین بگین براتون ارسال کنه اما نمی دونم این کارو میکنه یا نه!
[QUOTE=moghaddam;112065]سلام من از تهران از آکوا کاسپین گرفتم دونه ایی 350 هزار تومان اما متاسفانه یکیش مرد. اگه میخواین یکی از دوستان داره غذا خور و سالم .فکر کنم میگه دونه ایی 450 میده .
سلام دوستان ، این که آهن را کی اضافه کنیم به رفیجیوم مهمه؟ آخه بعضی دوستان میگن که وقتی نورشو خاموش میکنی بریزیم بهتره. میخوام زمان دقیقشو بدونم اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون
با سلام.بله اهن برای رفرجیم خیلی مهمه و باعث رشد گیاه میشه.در مورد زمان اضافه کردن اهن به رف من هم شنیدم که نور رو خاموش کنید بهتره و دلیل علمیش رو نمیدونم.من خودم در زمانی که چراغ رو شن هست اضافه میکنم و مشکلی از نظر رشد گیاه پیش نیومده
معذرت میخوام، درضمن میشه در ریفیجیوم از چند نوع گیاه استفاده کنم یا بهتره فقط از یه نوع استفاده کنم ؟ آخه بعضیا میگن گیاه ها هم مثل ریفها به هم نیش میزنن و اگه بغل هم باشن مانع رشد همدیگه میشن و بعضی اوقات هم باعث خرابی همدیگه هم میشن. میخوام ببینم این حرف درسته از نظر شما دوستان یا نه ؟ بازم ممنون
بله منم موقع روشنی ریختم خوبم رشد کرده .پس فکر کنم زیاد مهم نیست .
دوستان این یکی یلو تانگم هم روی بدنش مثل کثیف بودن (مثلا انگار کثیف شده باشه ) حالت سیاهی داره .توروخدا بگین چشه؟ اینم نمیره؟ یکیش که غذا نخورد و مرد حالا اینم که.............
توروخدا راهنمایی کنید.![]()
سلام من تا به حال نشنیدم گیاهی با گیاهی مشکل داشته باشه من 2 مدل گیاه دارم تو رف هر دوشم رشد دارن فقط یادتون باشه بعضی گیاها رشد بیشتری دارن مث انگوری ممکن وقتی رشد میکنن گیاهای دیگه که رشد کمتری دارن مث هالمیدا در زیر قرار بگیرن و بهشون نور نرسه!معذرت میخوام، درضمن میشه در ریفیجیوم از چند نوع گیاه استفاده کنم یا بهتره فقط از یه نوع استفاده کنم ؟ آخه بعضیا میگن گیاه ها هم مثل ریفها به هم نیش میزنن و اگه بغل هم باشن مانع رشد همدیگه میشن و بعضی اوقات هم باعث خرابی همدیگه هم میشن. میخوام ببینم این حرف درسته از نظر شما دوستان یا نه ؟ بازم ممنون
بدون عکس نمیشه نظر داد اما اگه لکه های سیاه داخلی باشن بیماری انگلیه وگرنه ممکن به خاطر استرس یا تغییر در پارامتر های آب باشه در هر صورت باید عکس بزارین تا بشه نظر داد
دوستان من یک تانک اماده دارم ازینا که پشتش سامپ داره(اکم50لیتری هست)
الان میخوام اینو تبدیل به یک ابشور کوچیک کنم
چه وسایلی لازم دارم
بعد چقدر باید برا این خرج کنم؟
چه وسایلی لازم داره .حدوده قیمتش چنده ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.