سلام
واقعا بابت از دست دادن مرغ عشق هاتون متاسفم.
راستش الان شاید پرسیدن سوال زیر کمکی به وضع فعلی نکنه اما اگه بتونیم به نتیجه ای برسیم باعث میشه که بعدها دیگه چنین تجربه ی تلخی نداشته باشیم:
حالت تنفس مرغ عشقتون در طی چند روز گذشته چطور بود و کلا از نظر ظاهری چه شرایطی داشت؟
تغذیه اش چطور بود خوب غذا میخورد؟
مدفوعش مشکلی نداشت ؟(سبز و آبکی نبود؟)
حالت چشماش و فرم گردنش تغییری نکرده بود؟
ممنون.
راستش اين پرنده ام از دوماهگي پيش من بود.هميشه تندتند نفس ميكشيد.يه بار هم فيلمش رو گذاشتم تو همين تاپيك كه دوستان در موردش نظر بدن ولي ميگفتن خوبه.البته خوب هم بود.توي اين چهار ماه كه پيش من بود به غير از اين هيچ مشكلي نداشت.
اين چند روز نميدونم خوب ميخورد يا نه چون ميرم سركار فقط روزهاي تعطيل خيلي زير نظر ميگيرمشون ولي تا چند روز پيش كه خيلي خوب ميخورد.حتي ميديدم جفتش بهش غذا ميداد.
مدفوعش هم نه عادي بود.البته مطمئن نيستم
حالت چشماش مثل هميشه بود.هيچ تغييري نكرده بود.گردنش هم نديدم تغيير كرده باشه.مثل قبل بود. يعني ممكنه نيوكاسل داشته باشه و من متوجه نشده باشم؟
با قاطعیت نمیشه گفت که نیوکاسل عامل مرگش بوده چون مرگش خیلی ناگهانی بوده (البته با توجه به گفته های شما) و در صورتی که پرنده به نیوکاسل مبتلا بشه علائم خاصی از خودش نشون میده مثلا نفس نفس زدن و سرفه - افتادگی بالها - کشیدن پاها - پیچش سروگردن -افسردگی-بی اشتهایی- فلج کامل- اسهال سبز و آبکی و تورم بافتهای اطراف چشم و گردن و ... که شما میگید چنین علائمی رو نداشته پس به احتمال خیلی زیاد عامل مرگ نیوکاسل نیست.
راستی یه سوال :
وقتی که مرده بود به چه حالتی کف قفس افتاده بود و اینکه از غذاهای دارای پروتئین و داروهای تقویتی چقدر در هفته استفاده میکنید؟
ممنون كه وقت ميزايد و راهنمايي ميكنين
روي شكم بود.قبل از اينكه بميره كتف هاشو باز ميكرد.مثل اينكه گرمش شده باشه.وقتي هم كه مرد كتفش كمي باز بود
دارو كه فقط ب كمپلكس ميدم.خيلي هم كم.شاايد هفته اي يه بار.غذا هم كه مخلوط ارزن ريز و ارزن درشت و تخم كتون ميدم با جوونه گندم و جعفري و هويج رنده شده، سيب و خيلي هم كم سفيده(البته هميشه همشون رو تو يه هفته نميدم ها بعضي ها رو ميدم و بعضي ها رو نه)
سلام
منم عرض کردم که با قاطعیت نمیشه گفت که عاملش نیوکاسله نه اینکه امکان نداره بر اثر نیوکاسل مرده باشه و با نظر شما در این مورد که شدت این بیماری گاهی اونقدر زیاده که کار به علائم نمیکشه هم موافقم .
اما اون طوری که مهرانه خانم از علائم و شرایط قبل از مرگ مرغ عشقشون گفتن نمیشه پی به عامل بیماری برد. و عامل مرگ این پرنده و اون هم به این شکل منشا داخلی داره و تنها با کالبد شکافی میشه علت این مرگ ناگهانی رو مشخص کرد که اون هم نیاز به افراد متخصص این علم داره .
موفق باشید
سلام
یکی از دوستام یک جفت مرغ عشق داره ماده از تو قفس اومده بیرون امکان داره برگرده؟
سلام من دوباره اومدم چند روزه که مرغ عشق ها رو به قفس بزرگ منتقل کردم(اون قفس بزرگه تو حیاطمون) یک جفت دیگه مرغ عشق و یه قناری نر هم اضافه شدن از وقتی رفتن اونجا همش یه گوشه میشینن و چرت میزنن قناریه خیلی اینطرف اونطرف میپره و راحت غذاشو میخوره حتی وقتی میرم جلو در؛ میاد جلو در میشینه ولی مرغ عشق ها به زور واسه غذا خوردن پایین میان 24 ساعته آخر قفس روی لونه هاشون نشستن چرا اینجوریه؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)