رضا حالم گرفته شد... جفتی که از تبریز کاربر chaky خریدم اولین تخم رو 23 و چهارمین تخم رو 29 گذاشته... امروز کندلینگ کردم دیدم تخم ها هیچکدوم نطفه نداره... فکر کنم اینکه جفت خواهر برادر هستند دلیلش همین باشه...
ابولفضل دادا فکر کنم مشکل توی تقویت و جفتگیری بوده .. چون همونطور که میدونی جفت ایشون قبلا جوجه دادن پس برادر و خواهری به احتمال زیاد تو این مشکل دخیل نیست
آقا رضا چی شد عروستون 4رومین تخم رو گذاشت؟؟دندی هنوز تخم نکرده!!![]()
سلام.فکر میکنم تا ساعت 2دیگه تخم چهارم رو بزاره.چون کاملا معلومه که بازم میخواد تخم بذاره.ولی خب چه فایده بیچاره فقط داره عذاب تخم گذاشتن رو میکشه تخماش که نطفه دار نیستن
برا دندی هم نگران نباشید احتمال داره همون سه تا رو بزاره.ولی اگر میبینید داره نفس نفس میزنه وپف کردست،زیرشکشمشم که معلومه چجوری میشهاگر اونطوری بود حتما تخم میذاره
زیرش که هنوز قلمبس..که تا چند روز بعد از تخم گذاشتنم همونطوریه نمیشه تشخیص داد ..هم پف میکنه..هم اینکه در قفسو باز میکنه و د فرار واسه خودش را میوفته میره بیرون اتاق..نمیدونم تا بعد از ظهر اگه نذاشت یعنی همین 3 تاس دیگه چیکار کنیم..ولی ایشالله که همین 3تا در بیاد جوجوهاش..دارن به این نتیجه میرسن که فرزند کمتر زندگی بهتر ...بهتره!!!سری قبل 4 تا..این سر 3 تا..حتما سری بعد 2تا.و ...
![]()
نه نه قلمبگی شکمش بعد از گذاشتن تخم کم میشه بعدش دباره تابلو میشه.کف قفس تند تند راه میره...امکان داره تخم آخر ویکی مونده به آخر فاصلش سه روز هم بشه آ.انشاءالله که تخم میذاره نگران نباش.
سری های بعدی هم اگر تقویتشون کنی حتما خوب تخم میذارن.این ماده ی ما که الان جوجه رو دیده نمیدونه چجوری از قفس بیاد بیرون کارشو بسازه!
خوب اسم ویکیو یادتون مونده ها!!!ویکی جوجه دندیه!بله هرچی خدا بخواد..من که همیشه در حال تقویت کردنشونم چه موقع تخم گذاشتن چه بعدش..چه قبلش..خب کنار هم نذاریدشون..بانی همچنان اگه جوجه هاشو تنها گیر بیاره میره سراغشون..من هیچوقت باهم نمیارمشون بیرون..نوبتی..!!! خب موفق باشین..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)