زهرا جون بازی می کنه اونم چه جور هپی قشنگ منو صدا می کرد دنبالش کنم اتفاقا خوب هم بازی می کنن اگر حسش باشه و حال کنن که بازی کنن![]()
زهرا جون بازی می کنه اونم چه جور هپی قشنگ منو صدا می کرد دنبالش کنم اتفاقا خوب هم بازی می کنن اگر حسش باشه و حال کنن که بازی کنن![]()
دوست عزیز نه من دکترم نه شما پس حکم قطعی صادر نکن کاهو رو قبول دارم اصلا دکتر هپی گفت کلا کاهو نده چون سم جوندگان که می زنن به خوردش می ره اما خیار اصلا ضرر نداره اگر شما فقط به خوکجت خیار بدی خوب معلومه می میره یا فقط سبزی بدی من یه مدت یونجه گیر نیاورده بودم پلت هم پیدا نمی کردم یه بار هپی شکمش شل شد یه دفه اصلا داشتم سکته می کردم اما از زمانی که پلت مناسب و یونجه خشک رو پیدا کردم و به صورت وعده ای بهش میوه و سبزی می دم هیچ مشکلی نداره اتفاقا عاشق خیار هم هست اما من حد درست رو بهش می دم من روزی دویا سه وعده غذایی که متغیره شامل سبزی خوردن یا جغفری و شوید و تره کرفس خیار گوجه فرنگی هویج سیب البته همه رو یه جا نه اینا رو به شکل متغیر می دم و بقیه روز با یونجه و پلت سر می کنه آب هم توی یه ظرف معمولی دم دستش گذاشتم یونجه و پلت و گندم مهمترین بخش تغذیه شونه معده اشو ن رو سالم نگه می داه و دندوناشون رو کوتاه نگه م ی داره اگر هم خوکچه تون بد غذا بود براش پلت و یونجه بدون آب بزارید و یکم از همون غذایی که نمی خوره مثلا هپی گوجه نمی خورد منم چند وقتی شبا براش گذاشتم الان قشنگ می خوره
یه چیزیم بگم هر وقت گذاشتینش بیرون حواستون باشه ریشه ی فرشو نخوره خوکچه ی من اصلا سیمارو نمیجوه ولی عاشق اینه که یه نخ پیدا کنه یا اینکه ریشه های فرشو بخوره من دو ساعت میذارمش بیرون واسه خودش میچرخه اصلا دستشویی نمیکنه اما این خیلی استثنا باید حواستون باشه جایی دستشویی نکنه
مرسی من همسترم داشتم گندم میکاشتم میدادم میخورد ذوق مرگ میشدبالکن ما سقف داره و افتاب راه نداره و در تابستون خوبه فقط زمستون سرد میشه هوا موندم چیکار کنم زمستون رو تو خونه مامانم نمیذاره قفسش باشه
![]()
خوکچه حیوونی نیست که بشه تو بالکن نگهش داشت هوای مناسب واسشون همون 24 25 که واسه خودمون خوبه خدایی نکرده سرما بخوره متوجه نشین میمیره خیلی حیوونای ظریفین من اولش که خوکچمو آورده بودم تو اتاقی بود که دماش خنک بود یه کم گوشاش با دست و پاهاش سرد میشد اصلا هم خوابش نمیبرد همینطور وایمیساد
مسلما باید آنتی بیوتیک بزنه تا خوب بشه که آنتی بیوتیک واسه اینا خیلی بده من کتاب راهنمای نگهد اری خوکچه دارم تقریبا اسم 90% آنتی بیوتیک هارو گفته که اصلا نباید واسه خوکچه زده بشه و خیلی از دکترا اطلاعات کافی درباره ی جونده ها ندارن یعنی دوره هاشو نگذروندن و به اشتباه مثل سگ و گربه با این حیوونا رفتار میکنن
بیرون نگه داشتنش موردی نداره.باید براش هیتر تهیه شه و زمستون قفسش از باد و بارون محافظت شه و سرپناه مناسب داشته باشه.تابستون هم که هوا گرمه حتی اگه آفتاب مستقیم نتابه امکان تلف شدن حیوون هست.واسه بیرون نگه داشتنشون یکم کارتون سخت میشه.مرسی من همسترم داشتم گندم میکاشتم میدادم میخورد ذوق مرگ میشدبالکن ما سقف داره و افتاب راه نداره و در تابستون خوبه فقط زمستون سرد میشه هوا موندم چیکار کنم زمستون رو تو خونه مامانم نمیذاره قفسش باشه
![]()
در کل یکم مجبورم رک بگم..وقتی شرایط نگهداریه یه حیوون به نحو احسن نیست نگه نداشتنش بهتر از نیمه نگه داشتنشه.خوکچه ای که تنها بخواد توی محیط بیرون از خونه نگهداری شه از لحاظ روحی هم براش خوب نیست و مطمئنا نمیتونید یه حیوون شاد داشته باشید.
مرسی من تو بالکن نگه میدارم همش باهاش بازی میکنم و میارمش تو بگرده و بعد میذارم سرجاش نازش میکنم و... تنها نمیذارمشون که![]()
منم یه سوال دارم ویکی چند روزه خیلی خیلی زیاد اب میخوره مشکلی نداره؟ اینی که میگم زیاد یعنی بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنین جای ابش تو یه روز به نصف رسیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)