سلام
من فلاور هام رو چند ماه قرض داده بودم دوستم الان که پس گرفتم می بینم انگل روده ای دارن
البته اشتهاشون فعلا خوبه ، یه خورده ترسو شدند و مدفوع اشون مثلا نخ اویزون میشه از محل دفع
برای درمان چی کار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید
مترنیدازول رو داخل اب حل کنید
غذای ماهی هاتون رو توش خیس کنید بزارید خشک بشه و 7 رور هر روز 2 وعده به ماهی هاتون بدید مشکل شون حل خواهد شد
سلام خدمت اساتید عزیز
من یه فلاور شورت بادی(باکس) دارم خودم به نظرم خوبه و فقط یه مدته انتهای باله ی بالای پشتش پیچ خورده و انگار گره زده شده خواستم بدونم آیا ماهیم بیماره یا مشکلی نداره؟
از چند نفر هم پرسیدم میگن مشکلی نداره. ولی خودم بازم دلم مطمئن نبود و فکر میکنم بیماری ای چیزی داره لطفا راهنماییم کنید
مشکلی نداره دوست عزیز و کاملا طبیعیهسلام خدمت اساتید عزیز
من یه فلاور شورت بادی(باکس) دارم خودم به نظرم خوبه و فقط یه مدته انتهای باله ی بالای پشتش پیچ خورده و انگار گره زده شده خواستم بدونم آیا ماهیم بیماره یا مشکلی نداره؟
از چند نفر هم پرسیدم میگن مشکلی نداره. ولی خودم بازم دلم مطمئن نبود و فکر میکنم بیماری ای چیزی داره لطفا راهنماییم کنید
ممنون از راهنمایی شما![]()
با عرض سلام به تمامي دوستان
دوستان اگر امكان داره در مورد بيماري ماهي من كمكم كنيد
فلاورم حدود 30-40 روز غذا نميخوره شكمش باد كرده مدفوع سفيد لزج پنبه اي و كروي شكل
ايا درمان ميشه يا ...............
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.